
3.53
Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme smažit. Přidáme maso, osolíme a dusíme do poloměkka.… více o Vepřové či kuřecí na ananasu
Na řízky nakrájíme a naklepeme maso, následně osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se… více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno
Kuskus vsypeme do mísy, osolíme, zalijeme vroucí vodou, promícháme vidličkou a necháme stát 10 minut pod pokličkou.… více o Rizoto z kuskusu
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a necháme nejlépe do druhého dne vychladit. Potom je jemně nastrouháme, přidáme… více o Bramborové noky – příloha ke gulášům
Všechny suroviny na těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct do vyhřáté trouby na 180… více o Buchta volské oko
Uvařená vejce podélně rozkrojíme a žloutky vydlabeme. Žloutky smícháme dobře se sekanou natí, namočeným a vynačkaným… více o Smažená plněná vejce
Do misky dáme sýr, přidáme odkapanou kukuřici a česnek. Zamícháme, necháme chvíli odležet a můžeme přikusovat opečený… více o Sýr Cottage s kukuřicí a česnekem
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Do uvařených těstovin vmícháme osmaženou cibulku, nastrouhanou nivu, drobně nakrájenou šunku a vlijeme smetanu. … více o Těstoviny „Martin“
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě… více o Tousty s kruhy
Tuk nastrouháme na hrubém struhadle.Tatranky a sojové suky rozmixujeme nebo umeleme.Všechny suroviny pak smícháme a… více o Tatrankové rohlíčky
Na másle zpěníme cibuli. Přidáme rozdrobené droždí a pražíme, dokud nezačne vonět. Pak přidáme vločky a ještě chvíli… více o Vločková pomazánka
Žloutky vyšleháme do husté pěny s cukrem, pak vmícháme mouku a na závěr i tuhý sníh z bílků.Těsto rozetřeme na plech s… více o Tiramisu roláda
Uděláme kvásek, - zpracujeme v těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí děláme koláčky, které plníme dle chuti -… více o Koláčky z Bystřice
Oddělte vejce na bílky a žloutky. Ve šlehači rozšlehejte bílky a 25 g cukru do ztuhnutí. V jiné misce rozšlehejte… více o Jednoduché tiramisu