Rizoto z mletého masa

3.12

hodnoceno: 8
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule větší
    • sůl
    • 50
      g sádlo
    • 1
      kostka masox
    • 2
      balení rýže varné sáčky
    • pepř mletý
    • 250
      g mleté maso
    • 1
      sterilovaný hrášek
    • 1
      kapie
    • maggi trochu

Postup přípravy receptu

  • Do vroucí vody dáme kostku masoxu a ve vývaru uvaříme rýži. Na sádle osmažíme pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso a smažíme za stálého promíchávání. Osolíme a opepříme, přidáme pokránehou kapii a sterilovaný hrášek (bez nálevu). Vše promícháme a ještě důkladně prohřejeme.
  • Nakonec přimícháme rýži, ochutíme pár kapkami maggi a podáváme s kyselou okurkou a zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Mleté Rýže

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: