3.33
5 žloutků a 100 g cukru třeme, pak přidáme 100 g hladké mouky, sníh z pěti bílků a půl prášku do pečiva. Hmotu nalijeme… více o Roláda s broskvemi
Z bílků a cukru ušleháme sníh. Přidáme teplou vodu, žloutky a polohrubou mouku. Pečeme v předehřáté troubě, asi 10… více o Roláda s mandarinkami
Piškoty rozdrtíme na válu válečkem, nasypeme do mísy, přidáme cukr, kondenzované mléko nebo smetanu, rum, kávu a kakao.… více o Roláda z piškotů
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Tvarůžky rozstrouháme nebo rozmixujeme, přidáme tuk, mléko a tvaroh. Vše dobře promícháme, přidáme jemně nasekanou… více o Tvarůžková pěna
Mouku, vejce a podle potřeby vodu vypracujte do vláčného těsta. Nebýt náplně, měli byste teď půl hodinky pohov, ale… více o Celozrnné taštičky se špenátem
Rohlíky pokrájíme na kostičky, přidáme mouku, rozpuštěné vlažné máslo, žloutky, sůl dle chuti, promícháme a mléko… více o Domácí knedlík ke svíčkové
Rozmícháme žloutky s cukrem a mlékem, přidáme mouku s práškem do pečiva. Z bílků ušleháme tuhý sních, vmícháme do hmoty… více o Lívanečky s jablky
Všechny přísady na těsto smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v lednici 1… více o Božské ořechové trojúhelníky
Rozmícháme sekanou a narvem ji na gril, tam smažím. přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Na oleji zpěníme cibuli,přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku… více o Pradědovo tajemství
Sypké ingredience smícháme v jedné míse. Do druhé dáme mléko,vejce,máslo a čokoládu. Dobře propracujeme a postupně… více o Cookies sušenky
Cuketu nakrájíme na kostky, pokud je velká, oloupeme slupku. Olivový olej dáme do hrnce, na něm zpěníme nadrobno… více o Cuketová polévka
Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme… více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Brambory a celer nastrouháme jako na bramboráky, přidáme rozšlehaná vejce, mouku, mléko, sůl a česnek. Vymícháme těsto.… více o Celeráky
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící… více o Koláč s tvarohem a rybízem