2.33
V míse smícháme jogurt, smetanu a cukr. Omyjeme a pokrájíme ovoce (na plátky). Dortovou formu vyložíme pištoty,… více o Letní nepečený dort
Ušleháme sladké šlehačky. Do nich přidáme kyselou šlehačku. Porumujeme piškoty. Formu vysypeme kokosem, poklademe… více o Šlehačkový nepečený dort
Kakao s vodou svaříme na hustou hmotu a necháme vychladit. Máslo, cukr, žloutky a vanilkový cukr vyšleháme do pěny a… více o Čokoládový nepečený dort
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Cukry, žloutky a máslo vyšleháme, přidáme citrónovou kůru se šťávou, jogurt, smetanu, mouku a nakonec ušlehaný bílek.… více o Citrónovo-vanilkový pudink
Rohlíky nakrájíme na kolečka a skládáme do misky z varného skla (vymaštěné a vysypané strouhankou), posypeme na kolečka… více o Pórková žemlovka
Upečeme korpus a po upečení druhou stranou vařečky uděláme místy do piškotu důlky. Připravíme si polevu a nalijeme na… více o Šťouchaná buchta
Předem namočenou čočku vaříme v osolené vodě doměkka. V jiném hrnci na oleji smažíme 1,5 cibule nakrájené nahrubo. Rýži… více o Rýže a čočka s cibulkou – příloha
1. Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky velikosti sousta. Olivový olej smícháme s citronovou šťávou a… více o Krůtí špízy
V robotu podrtíme sušenky, přidáme změklé máslo a vytvoříme kompaktní hmotu. (Jde to i ručně - v mikrotenovém šáčku… více o Cheesecake
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme… více o Linecké pečivo se sladidlem
Nakrájený pórek a brambory uvaříme v menším množství vody do měkka. Rozmixujeme, naředíme vodou na požadovanou hustotu… více o Krémová pórková polévka
Do první mísy smícháme všechny sypké suroviny. Do druhé mísy dáme tekuté suroviny, ty rozšleháme a následně vmícháme… více o Luxusní perník
Listové těsto rozkrojíme na dvě půlky a rozválíme. Potřeme hořčicí, kečupem nebo cikánskou omáčkou, ale ne až na okraje… více o Závin z listového těsta na slano
Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájenou anglickou slaninu orestujeme a přidáme překrájené zelí i se… více o Halušky se zelím II.
Cibulku a slaninu pokrájíme na jemno. Z půrku nakrájíme bílé a světle zelené části. Jarní cibulky pokrájíme celé. Na… více o Karbanátky podle mamky