Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt, bylinky, cibulku a papriku smícháme a filé směsí zalijeme. Pečeme při 175 °C po dobu 25 minut nebo až do doby, kdy se filé začne rozpadat. Dosolíme nebo dopepříme až na talíři.
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více do měkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli…
více o Rýžové lívanečky s tvarohem
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků…
více o Žemlovka s jablky a tvarohem