Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt, bylinky, cibulku a papriku smícháme a filé směsí zalijeme. Pečeme při 175 °C po dobu 25 minut nebo až do doby, kdy se filé začne rozpadat. Dosolíme nebo dopepříme až na talíři.
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém…
více o Vanilkový krém na dorty
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Nakrájené houby lehce osmahneme na rozpuštěném másle, osolíme, zalijeme vodou (asi 3/4 litru) a za občasného promíchání…
více o Houbová omáčka smetanová