Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt, bylinky, cibulku a papriku smícháme a filé směsí zalijeme. Pečeme při 175 °C po dobu 25 minut nebo až do doby, kdy se filé začne rozpadat. Dosolíme nebo dopepříme až na talíři.
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,…
více o Bramboráky z kyselého zelí
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s…
více o Nákyp s povidly a ořechy
Ředkvičky nakrájíme na velmi jemné plátky, vejce oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Utřeme je s majonézou, lehce…
více o Jarní ředkvičková pochoutka