
2.57
Žloutky, cukr a vodu ušleháme do pěny (když děláme ručně vařečkou, tak alespoň půl hoďky). Přidáme promíchanou mouku s… více o Makovec s krémem
Žloutky s vodou a cukrem ušlehejte, přidejte směs mouky, máku a prášku do pečiva. Nakonec lehce vmíchejte sníh ze… více o Makovníček s krémem
Droždí rozdrobíme do misky, posypeme lžící cukru, zalijeme trochou vlažného mléka a necháme vzejít na teplém místě… více o Buchtičky s krémem
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Do hlubokého litinového nebo nerezového hrnce se silným dnem dáme 300 ml vývaru a víno, přidáme krájenou červenou… více o Grilovaná polenta
Menší nové brambory omyjeme, i se slupkou nakrájíme na osminky a krátce (asi 8-10 minut) je povaříme. Pomazánkové… více o Bylinkové brambory
Máslo utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, mouku, mléko, prášek do pečiva a špetku soli, pokud se vám těsto zdá příliš… více o Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kuřecí prsa nařízneme podélně v půlce tak, že po rozevření dostaneme "knihu" - hlavně nerozříznout celé!!! Prsa osolíme… více o Kuřecí balíčky se zlatými dukátky
Zpracujeme těsto, které necháme dvě hodiny v lednici odležet. Pak těsto vtlačujeme do formiček na rohlíčky a upečeme.… více o Mandlové rohlíčky
Uvařenou cizrnu smícháme s nakrájenými rajčaty a ostatními surovinami, zalejeme dopředu připravenou zálivkou a… více o Barevná cizrnová směs s olivami
Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hod., ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu… více o Čína z vepřového masa
Všechny suroviny dáme do mixéru. Důkladně promixujeme a ihned podáváme. :-) Můžeme ve sklenicích ještě ozdobit… více o Shake s malinami
Do hrnce dáme celou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, 1,2 l vody a uvedeme do varu, pak… více o Cibulová polévka s kuřecím masem
Na másle osmažíme cibulku do sklovita, vysypeme na ni zmražený špenát, který jsme nechali trochu popustit a mírně… více o Dobrý špenát
Ve skleněné misce utřeme máslo se žloutky, přidáme třtinový cukr, vanilkového prášku a nastouháme kůru z citrónu.… více o Linecké pečivo z pohankové mouky
Kečup, hořčici, worchestr, olej svaříme na omáčku a dáme stranou buřty, cibuli a okurku nakrájíme na nudličky a… více o Ševcovský salát