Rychlá drůbeží játra, jako smažená

3

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 80
      g strouhanka
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 1
      kg kuřecí játra
    • 1
      dl olej

Postup přípravy receptu

  • Játra omyjeme, odblaníme a tak, jak jsou mokrá, je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček, každý kousek obalíme jen ve strouhance a skládáme na pekáček těsně vedle sebe. Nemusíme se bát, že budou namačkaná, vůbec to nevadí. Když je pekáček plný, polijeme je olejem (od oka, asi tak 1 dcl), přikryjeme alobalem a dáme do horké trouby cca na 10 minut. Po 10 minutách alobal sundáme a necháme dopéct do měkka. Celá procedura netrvá déle než 15–20 minut.
  • Podáváme s bramborem nebo hranolky, tatarkou či dresingem.
Zařazení: Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: