
1.75
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou, lehce osmahneme a vmícháme papriku. Po zpěnění zalijeme… více o Rychlá fazolová polévka s párkem
Dopředu namočené fazole uvaříme skoro doměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou mrkev a… více o Fazolová polévka
Fazole necháme namočené ve vodě několik hodin. Ve stejné vodě je uvaříme, podle potřeby dolijeme vodu. Vaříme, až… více o Fazolová polévka
Omáčky jsou bezesporu typickým pokrmem pro českou kuchyni. Někomu připomenou dětství a… Celý článek
Po celém světě jsou meruňky považovány za symbol štěstí a bohatství. Není divu. Šťastnými vás… Celý článek
Pokud hledáte ideální dort na dětskou oslavu, už dál nehledejte. Je tady totiž piñata torta,… Celý článek
Každý, kdo pěstuje cukety, ví, že když dozrávají, člověk už kolikrát neví, co si s nimi počít.… Celý článek
V mléce rozmícháme droždí, ostatní přísady dáme na vál, přidáme droždí s mlékem a zaděláme těsto. Ihned vyválíme,… více o Kynuté na plechu
Máslo utřeme s cukrem citronovou kůrou a žloutky do pěny. Přidáme nutelu a třeme dál, potom vmícháme mouku s práškem… více o Bábovka Nutelka
Suroviny na těsto vymícháme do hladkého těsta, které nalijeme na vymazaný, vysypaný plech,na těsto nasypeme švestky,… více o Makovec se švestkami
Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou… více o Tartiflette – pochoutka ze Savojska
Paprikové lusky nasucho opražíme na pánvi až začnou hnědnout. Vložíme je do igelitového sáčku a necháme zapařit. Poté z… více o Pařené papriky (Bulharsko)
Hermelín rozpůlíme, vložíme plátek šunkového salámu, Gothaje a Vysočiny, znovu šukový, Gothaj, Vysočinu, pak papriku a… více o Saunový hermelín
Z ingrediencí zpracujeme hladké těsto, které rozpůlíme a do jedné části zapravíme ořechy. Z každé části pak vykrajujeme… více o Máslová kolečka
Nakrájíme si kuřecí na nudličky, osmahneme na oleji, přidáme vegetu a dusíme cca 10 minut. Přidáme nakrájené oloupané… více o Dietní gulášek
Můžeme použít na jakékoli maso. Nejlépe kuřecí a vepřové. Množství je na cca 12-14 kuřecích spodních stehen. … více o Sladko-pikantní marináda na maso
Zaděláme klasickým způsobem těsto (nebo dáme do pekárny program těsto). Necháme hodinku vykynout. Po vykynutí těsto… více o Loupáky
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky. 2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým… více o Pantzarosalata Hany Michopolu
Opláchnuté květy svaříme s oloupaným nakrájeným citronem v 1 litru vody 20 minut. Necháme louhovat 24 hodin, pak… více o Med z bezových květů