3.42
Játra nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a slaninu na kostičky. Na pánev dáme slaninu a rozehřejeme (pokud je… více o Játra na cibulce a slanině
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 minut na středním ohni. Poté vložíme zeleninu… více o Kuřecí játra se zeleninou
Játra omyjeme, odblaníme a tak, jak jsou mokrá, je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Je to už 36 let, co se Čechům otevřely brány světové gastronomie. Díky obrovskému kulinárnímu… Celý článek
Až přijdete domů prokřehlí, nemusíte už přemýšlet, co uvaříte k večeři pro sebe a rodinu či… Celý článek
Lucie Charvátová začínala jako výtvarnice, ale podařilo se jí něco neuvěřitelného. Díky… Celý článek
Vepřové maso se u nás těší obrovské oblibě. Správně připravené pečené vepřové chce svůj čas, a… Celý článek
Zpracujeme v těsto (čokoládu nastrouháme), vyválíme a vykrajujeme hvězdičky, potřeme rozšlehyným vejcem a posypeme… více o Čokoládové hvězdičky
V ingrediencích nepíšu množství cukru a mouky, protože to dělám následovně: zvážím vejce, od váhy odečtu 50 g a tolik… více o Řezy s tvarohem a ořechy
Mouku dejte do mísy, podle potřeby přilijte vodu a vypracujte vláčné těsto. Vyválejte na velký, tenší plát, nakrájejte… více o Velmi levné taštičky
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme… více o Koleno z papiňáku a remosky
Smícháme mléko s cappuccinovým práškem a zahřejeme, přidáme 4 lžíce vařené kávy a 1 lžíci rumu, necháme vychladit. Pak… více o Zmrzlina Tiramisu
Kus kus si uvaříme podle návodu. Kuřecí nebo krútí maso nakrájíme na co nejmenší kostičky nebo nudličky,osolime … více o Kuřecí kuskus
Necháme rozpustit tuk a odstavíme z plotny, aby se nám čokoláda nepřipálila. Sypké ingredience rozmícháme v rozpuštěném… více o Domácí čokoláda III.
Z mléka, krupice, cukru a špetky soli uvaříme hustou kaši. Formu na bábovku si vypláchneme studenou vodou a kaši do ní… více o Krupicové flameri
Necháme na másle osmahnout krátce lososa nakrájeného na kostičky. Zalejeme šlehačkou a nasypeme najemno nakrájenou… více o Těstoviny s lososem
Náplň: - 1/2 kg tvarohu (ne vaničkového) - 25 dkg másla - cukr moučka podle chuti - až 12 lžic smetany (záleží na… více o Kinder mléčný řez
Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečícím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na… více o Medový kremež od Lídy
Mouku smícháme na válu se solí, přidáme kousky sádla a za postupného přilévání vody vytvoříme pevné těsto. Důkladně… více o Tortila moučná (Tortillas de harina)