3.33
Ušleháme smetanu do krémové hmoty, přidáme vanilkové cukry, tvaroh a kysanou smetanu a vše promícháme. Do formy dáme… více o Jahodové BE-BE řezy
Vejce s cukrem a šlehačkou (tekutou) vyšleháme metlou. Přidáme mouku s práškem do pečiva a rum. Nalijeme na vymazaný a… více o Rychlé meruňkové řezy
Připravíme si těsto: Do misky dáme 2 vejce, hrnek cukru krupice a vyšleháme. Přidáme 0,5 hrnku oleje, 2 hrnky hladké… více o Rychlé eskymo řezy
Možná si ji spousta z vás koupí v obchodě, ale pořád ještě existují ti, kteří ji považují za… Celý článek
Při přípravě štědrovečerní večeře se strávníci dělí zpravidla na dva tábory. Někdo dává… Celý článek
Mistrovské dílo s krémovými větrníky a karamelem, obklopené zlatými nitěmi z taženého cukru,… Celý článek
Kořeněný horký nápoj je v předvánočním čase stejně populární jako svařené víno. Umí krásně… Celý článek
Brambory nastrouháme na nejjemnějším struhadle (na kaši) nebo rozmixujeme robotem, vodu nesléváme! Ve velké míse do… více o Chudé placky mojí babičky
Tvaroh smícháme s jemně nastrouhanými bramborami, vejci, krupičkou a solí a vypracujeme těsto. Vláčné těsto dáme na 1… více o Křehké ovocné knedlíky
Sýr nivu nakrájíme na 5 mm silné plátky. na každý plátek položíme šunku a přiložíme druhým plátkem, obalíme v těstíčku… více o Smažená niva proložená
Pokud máme zmražené listové těsto necháme předem rozmrznout. Připravíme si špenát tak jak jsme zvyklí, lepší je… více o Špenátové závitky
Maso nakrájíme na kostičky a osolíme. Pórek nakrájíme na kolečka, papriku na tenké proužky, česnek na plátky, cibuli na… více o Huboto
Brokolici si uvaříme do měkka s solí a pepřem ve vodě. Kolik vody tolik polévky. Než brokolice změkne, přidáme… více o Brokolicová polévka se smetanou
Ovesné vločky smícháme s kokosem, semínky, nahrubo nasekanými rozinkami, olejem, vanilkou, skořicí a vejcem. Na závěr… více o Kokosové placičky
Vymačkanou pomerančovou a citronovou šťávu smícháme s rumem. Uvaříme v hrnci čaj, rozmícháme v něm cukr,přidáme jablko… více o Vánoční punč paní doktorové
**Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky
Propláchnuté kysané zelí vaříme do poloměkka. Mezitím si uvaříme vejce natvrdo, nakrájíme brambory, klobásu a uvařená… více o Výborná zelňačka
Oloupanou okurku nastrouháme, posolíme a necháme okapat. Přidáme rozdrcený stroužek česneku, lžíci olivového oleje a… více o Tzatziki (od Daniely)
Okurky oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Promícháme je se solí, sekaným koprem a utřeným stroužkem česneku. Měkký… více o Ruský okurkový salát