2.44
Zaděláme kvásek (se 150 ml vody). Pak do mísy dáme mouku, sůl, jogurt, olej, kvásek a zaděláme těsto. Pokud je tuhé,… více o Langoše
Do vlažného mléka přidáme cukr a zamícháme, pak rozmačkáme droždí a necháme vzejít kvásek. Do mouky zamícháme sůl a… více o Langoše
Kvasnice rozdrobte do trochy vlažného mléka s cukrem a nechte je vyběhnout. Přidejte je k mouce, zbytku mléka, dosypte… více o Langoše jako ze stánku (bez vajec)
Předvánoční shon začíná, ale i v této době potřebuje rodina něco do žaludku. Poradíme vám, jak… Celý článek
Pokud hledáte vánoční cukroví, které je jednoduché na přípravu a chuťově skvělé, zkuste… Celý článek
Pečení perníkových chaloupek patří k nejkouzelnějším vánočním tradicím. Američanka Natalie… Celý článek
Chutná doslova pohádkově a k Vánocům prostě patří. Vaječný likér můžete připravit jako jedlý… Celý článek
Rybí filé pokapeme citrónem. Do jogurtu přidáme sůl, česnek a podle chuti koření. Filé dáme do pekáčku, přidáme… více o Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku
Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu. V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou čokoládu… více o Čokoládové suflé s kopečkem zmrzliny a horkým ovocem
Párky nakrájíme,smícháme s rajčaty.Cibuli pokrájíme na kolečka a rozhodíme k ostatním ingrediencím.Ochutíme kořením… více o Kotlík
Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na… více o Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Do připravené sklenice vložíme nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a nakrájené jahody. Rozmačkáme. Po… více o Jahodové Mojito
Troubu předehřejte na 190, horkovzdušnou na 170 °C. Na pánvi zahřejte olej, osmahněte na něm cibuli, papriky a půl… více o Zapečené mexické tortilly
Kroky: 1. Scedíme celer nebo nastrouháme najemno čerstvý (1/2 čerstvého celeru). 2. Umeleme šunkový salám s cibulí… více o Výborná celerová pomazánka
Na oleji orestujeme 15 minut všechnu zeleninu mimo řepy. Přidáme bobkový list, nové koření a červenou papriku. Zalejeme… více o Zeleninový boršč
Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink. … více o Trojfazolová mísa
Nakrájíme jednotlivé suroviny na kousky / nadrobno. Do pekáče vložíme naspod nakrájenou cibuli, na to maso, na to… více o Skládané kuře
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v… více o Sádlovky – recept po babičce
1. Na velké pánvi s rovným dnem rozpálíme olivový olej na vysokou teplotu a dozlatova osmažíme kousky vykostěného… více o Paella Valenciana