
2.44
Zaděláme kvásek (se 150 ml vody). Pak do mísy dáme mouku, sůl, jogurt, olej, kvásek a zaděláme těsto. Pokud je tuhé,… více o Langoše
Do vlažného mléka přidáme cukr a zamícháme, pak rozmačkáme droždí a necháme vzejít kvásek. Do mouky zamícháme sůl a… více o Langoše
Kvasnice rozdrobte do trochy vlažného mléka s cukrem a nechte je vyběhnout. Přidejte je k mouce, zbytku mléka, dosypte… více o Langoše jako ze stánku (bez vajec)
Podzim mnoho lidí považuje za nejkrásnější období roku. A není divu. Svěží vzduch, příroda… Celý článek
Bedly konečně rostou a možná se i vám podařilo najít plný košík těchto výborných hub.… Celý článek
Rolky, rolády, pečeně... To všechno musí držet pěkně pohromadě a pomůže k tomu jeden krátký… Celý článek
Urodilo se vám letos hodně jablek a vy nemáte, kde byste je čerstvá uchovali až do jara?… Celý článek
Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva a prosejeme do mísy. Vmícháme zbývající přísady a elektrickým šlehačem… více o Jablkovo-pudinkové koblížky
Maso na nudličky. Posypat solí, cukrem, solamylem, přidat česnek a prudce opečeme. Přidáme zelí na nudličky. Podlijeme… více o Kuře Liberto
Do větší mísy dáme mouku, osolíme a přilijeme smíchané mléko, vodu a vejce. Mícháme, až těsto začne dělat bubliny.… více o Třené houskové knedlíky (nekynuté)
1) V míse smícháme suché přísady. 2) Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha. 3) K suchým přísadám… více o Tradiční belgické vafle
Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, mouku a prášek do pečiva. Vločky rozmixujem na jemno a přidáme s kokosem do těsta… více o Kokosové dukátky (Anglie)
Stoprocentní tuk rozehřejeme v rendlíku, vmícháme cukr, kakao a sušené mléko. Čokoládu naléváme do vypláchnutých… více o Výborná čokoláda do formiček
Na oleji osmažit nakrájenou cibuli, posypat paprikou, zalít vodou a přidat nakrájené brambory. Zahustit moukou, přidat… více o Bramborový guláš
Na rozpuštěné máslo dáme na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev, přidáme trochu soli a celého kmínu mícháme až nám… více o Mrkvová polévka – rychlá
Můžeme použít na jakékoli maso. Nejlépe kuřecí a vepřové. Množství je na cca 12-14 kuřecích spodních stehen. … více o Sladko-pikantní marináda na maso
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a povaříme v osolené vodě asi osm minut. Slijeme je a necháme… více o Španělská omeleta s ančovičkami
Předehřejeme si troubu na 190,5° C. V malé misce smícháme mouku, jedlou sodu a sůl. V další misce zatím ušleháme máslo,… více o Cookies podle Nestlé Toll House
Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do… více o Pangasius s mozzarellou