Nakrájíme luncheonmeat na silnější kolečka, skleničkou vykrojíme prostředek. Dáme na pánev a opečeme do zlatova. Otočíme a dovnitř vklepneme vejce, osolíme a opepříme. Smažíme, než se vejce udělá jako volské oko. Pak posypeme pažitkou.
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a oblohou.
Brambory umyjeme, každou zvlášť zabalíme do alobalu a vložíme do trouby, zvolna pečeme asi 45 minut. Nivu rozmačkáme…
více o Brambory se sýrovou náplní
Houby očistíme, nakrájíme a podusíme ve vlastní sťávě doměkka. Vychladlé je pomeleme na masovém strojku (mě se osvědčil…
více o Houbová pomazánka s nivou
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame