3
Do hrnce s rozpáleným olejem dáme rýži, za stálého míchání ji orestujeme, až zesklovatí. Přilijeme horkou vodu a… více o Rýže z peřiny
Uvaříme rýži. Uvaříme zelí bez zahuštění. Příprava masa (jako na guláš): Na sádle zpěníme cibuli, česnek, kmín, přidáme… více o Mňamka rýže se zelím
Dáme vařit rýži do slané vody, společně s kari kořením (podle chuti). Než se nám rýže uvaří, tak si nastrouháme sýr a… více o Rýže na kari se sýrem
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Nejdříve si připravíme majonézu. Do majonézy vmícháme hořčici a kapary. Osolíme a opepříme. Nakrájíme vejce a spolu s… více o Stehýnka v pivním těstě
Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme… více o Buřtové jednohubky
Z uvedených přísad vypracujeme těsto, dáme do chladu odpočinout. Mezitím připravíme náplň. Jablka oloupeme, na robotu… více o Jablečno-pudinkové řezy
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny. Vmícháme mouku a lehce osolíme. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Pečeme… více o Luxusní pomerančový dort
1. Lepivá sushi rýže má kulatá zrna. V žádném případě nemůžeme použít rýži předvařenou či dlouhozrnnou, lze ji nahradit… více o Sushi
Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji zlehka osmahneme cibulku a mrkev, poté přidáme… více o Pomodoro
Z mouky, tvarohu a změklého másla uděláme těsto. Těsto rozdělíme na 24 kusů, ze kterých tvarujeme kolečka. Jablka… více o Tvarohové koláčky s jablky
Vše v uvedeném pořadí vložím do formy (hrozinky a kandovanou kůru vkládáme až po signálu na semínka) a dám dělat na… více o Mazanec z domácí pekárny
Nadrobno pokrájenou cibuli lehce osmahneme, přidáme najemno pokrájená drůbeží, nejlépe kuřecí jatýrka. Orestujeme,… více o Bramborový guláš Václav
Rohlíky namočíme v mléce a vymačkané dame k masu s dalšími ingrediencemi.Vše důkladně promícháme.Tuto hmotu dáme do… více o Sekaná z domácí pekárny
nálev: do hrnce dejte pepř, nové koření, česnek, cukr, ocet a vodu a povařte 10 minut buřty: rozřežte… více o Utopení utopenci
Brambory na kostky dáme vařit do vývaru. Přidáme oloupaná prolisovaná rajčata, protlak, bobkový list, bazalku a… více o Rajčatová polévka