3.62
Zapalte oheň v grilu a nechte dojít do stadia řeřavých uhlíků. Půlky broskví potřete olejem, osolte a opepřete a řeznou… více o Šťavnatý salát s grilovaným ovocem
Pečené kuřecí maso, papriku, okurky a cibuli nakrájíme, dáme do misky, přidáme scezenou kukuřici, hořčici, osolíme a… více o Kuřecí salát II
Nejprve propláchnutou pohanku nasypeme do hrnce s osolenou vodou, přidáme lžíci olivového oleje a vaříme tak dlouho, až… více o Pohankový salát se sýrem a cuketou
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Z uvedených surovin zaděláme těsto, které vlijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný plech. Pečeme podle velikosti … více o Margot
Maso vymícháme spolu s vejcem, kořením a 1 dl vody. Zahustíme zelím a strouhankou a vytvarujeme hladké kulaté placičky,… více o Sekane znojemske biftecky
Do 1/2 l vody vsypeme pudinkový prášek s cukrem a vaříme asi 2 min. Do vlažné hmoty vešleháme tvaroh a želatinu, kterou… více o Tvarohové řezy nepečené
Vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly. Každý rozválíme do kruhu a ten rozdělíme na 8 dílů. Každý z nich rolujeme od kraje… více o Klobúcké rohlíčky
V salátové míse rozšleháme jogurt s citrónovou šťávou, solí, pepřem a na malé kousky rozdrobeným sýrem. Jablka omyjeme,… více o Celerový salát s jablky a nivou
Sýr nakrájíme na kostky, zasypeme paprikou, osolíme, přidáme prolisovaný česnek, zakapeme olejem a pořádně promícháme.… více o Nakládané sýrové kostky
Nakrájíme cibuli a vložíme ji do malého množství vody, přidáme kmín, vše vaříme. Jakmile je cibule měkká, vývar… více o Anička hladká
Hlívu očistíme a pokrájíme na proužky. V hrnci rozpálíme lžíci sádla a asi 5 minut na něm hlívu restujeme, zalijeme… více o Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné
Smícháme jogurt a smetanu, osladíme vanilkovým cukrem, můžeme přidat i obyčejný cukr podle chuti. Do nádoby … více o Nepečený dort s jahodami a pudinkovou polevou
Čočku uvaříme do měkka, z celeru oddělíme listy. Natě celeru nakrájíme najemno a orestujeme na cibulce. Listy celeru… více o Čočková sekaná s řapíkatým celerem
**Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky
Pohankové krupky vypereme ve studené vodě a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Očištěné a oloupané… více o Pohanka se žampiony a rukolou