
2.17
Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš. Poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme,… více o Zapékané masíčko se sýry
Maso pokrájíme na nudličky nebo kostičky, posypeme kořením, přidáme plátky česneku, cibuli, scezené žampiony a zakapeme… více o Česnekovo-žampionové masíčko na minutku
Hermelín rozkrájíme na 3 kolečka. Každý plátek dáme mezi dva plátky šunky. Vše zabalíme důkladně do bramborového těsta.… více o Schovaný hermelín
Když na konci léta dozrají hrušky, je důležité je rychle zpracovat, aby se nezkazily. Pokud je… Celý článek
Dokonalé jídlo začíná dokonalou přípravou. Profesionální kuchaři to dobře vědí, příprava… Celý článek
Přestože je původním domovem chilli papriček Střední a Jižní Amerika, dobře se jim daří i v… Celý článek
Máte rádi jednoduché recepty? Pak si tento koláč určitě upečte. Žádné kynutí, žádné šlehání…… Celý článek
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
Z vajec, mléka a hladké mouky uděláme palačinkové těsto, které okořeníme a zároveň osolíme Vegetou. Žampiony oloupeme a… více o Žampionové palačinky
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. … více o Vepřová žebírka – spareribs
Kuřecí prsa (kotlety, kýtu) prořízneme a vytvoříme v nich kapsu, osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nasucho… více o Voňavé anglické kapsy
cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka,cuketyomyjeme,zbavíme konců a nakrájíme také na kolečka,rajčata omyjeme a… více o Francouzský zeleninový nákyp
Květy bezu omyjeme a zbavíme velkých stopek. Nakrájíme citron na kousky a společně s bezovými květy vaříme asi 20 minut… více o Med z květů černého bezu
Do připravené sklenice vložíme nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a nakrájené jahody. Rozmačkáme. Po… více o Jahodové Mojito
Velkou cibuli nakrájíme najemno a na másle zpěníme. Přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu (dávám mraženou směs… více o Dobrá zeleninová polévka
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme… více o Andělské zvony
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem. 1. Cizrnu přes noc namočte… více o Francouzský salát z cizrny
Sójove kostky naložíme do zeleninového vývaru a nálevu z okurek. Osolíme, přidáme lžíci hořčice a na lžičku papriky.… více o Znojemská sója
Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do… více o Pekingská kachna dle Robina