3
Maso propláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vmícháme papriku,… více o Segedínský guláš I.
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kterou osmažíme na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile je… více o Segedínský guláš by sokoliczek
Sójové nudličky povaříme 20–30 minut v marinádě (možno rozředit vodou). Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou cibuli,… více o Segedínský guláš ze sójových nudliček
Můžete si ho dát syrový jako lahodnou svačinku, případně ho přidat do salátů nebo smoothie, dá… Celý článek
Avokádo je exotické ovoce, které je u nás čím dál víc populární. Není se čemu divit, je velmi… Celý článek
Je to už 36 let, co se Čechům otevřely brány světové gastronomie. Díky obrovskému kulinárnímu… Celý článek
Až přijdete domů prokřehlí, nemusíte už přemýšlet, co uvaříte k večeři pro sebe a rodinu či… Celý článek
Na olivovém oleji zpěníme cibulku. Přidáme oškrábané a na kostičky nakrájené brambory a cuketu. Přidáme kari koření,… více o Báječná cuketová polévka
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,… více o Bramboráky z kyselého zelí
Cukr a droždí rozpustíme v mléce. Žloutky a dukát (Hera,máslo) a sůl rozmícháme, utřeme a pak přidáme mouku a kvásek.… více o Rychlé koláče
Ze sádla a mouky uděláme světlou jíšku. Z ostatních ingrediencí vypracujeme těsto, vyválíme na menší, asi 1 cm silný… více o Slovenský válený štrúdl
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
Luštěniny přes noc namočíme do vody a druhý den ve stejné vodě uvaříme s kroupami. Před dokončením přidáme nastrouhanou… více o Bratříčkova polévka z Hané
V hrnci, ve kterém chceme uvařit polévku, rozpustíme asi polévkovou lžici másla, na másle orestujeme na hrubém… více o Milionová polévka
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme… více o Vývar s masovými taštičkami
Drůbeží játra a drůbeží srdíčka očistíme a opláchneme studenou vodou.Srdíčka spaříme horkou vodou a scedíme. Cibuli… více o Drůběží játra a srdce
Omyté a osušené maso nakrájejte na kousky a promíchejte se solamylem. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte maso a… více o Červená fazolová pánev
Rozpustíme máslo a vyšleháme ho s cukrem. Troubu si předehřejeme na 170°C. Do připravené hmoty přidáme vejce, mouku,… více o Cookies po francouzsku
Ingredience jsou určeny pro velký plech. Předehřejeme si troubu na 200°C Připravíme si mísu a dáme do ní hladkou a… více o Rychlý borůvkový koláč