3.23
Smícháme hořčici, med, šťávu a vložíme do ní kostky masa. Necháme asi půl hodiny odležet, dáme na pánev a nejprve… více o Vepřové kostky v marinádě s kuskusem
Zelené mungo fazolky si přes noc namočíme do vody. Poté vaříme cca 15 minut v osolené vodě. Kuskus si těšně před… více o Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Rozmícháme sekanou a dáme ji na gril. Smažíme a přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Mouku prosijeme do mísy, utvoříme důlek, vložíme rozdrcené droždí, posypeme cukrem, zalijeme malým množstvím vlažného… více o Domácí pletýnky, rohlíky, žemle
Ve velkém hrnci osmahnout hovězí, papriku, cibuli a česnek. Přidat zbývající ingredience. Přivést do varu. Snížit… více o TEXMEX Chilli
1. placka: 4 žloutky ušleháme se 3 lžícemi cukru do pěny, pak přidáme 4 lžíce mouky a ze 4 bílků ušlehaný sníh. Dáme na… více o Piškotové řezy s jablky
Nejprve žebírko upečeme dozlatova (asi 25 minut) a slijeme omastek. Kakao smícháme s moukou, kmínem, paprikou a… více o Žebírko po mexicku
Nakrájíme cibuli na kostičky a osmažíme než bude cibulka sklovitá. Mezi tím si nakrájíme kuřecí maso na nudličky,… více o Kuřecí nudličky na žampionech
1. Troubu předehřejte na 180°C a plech vyložte pečicím papírem. 2. Mrkev vyskládejte na plech, posypte kmínem,… více o Mrkvovo-zázvorová polévka
Rýži dáme předvařit cca na 15 minut do vody s masoxem. Kontrolujeme, aby se nepřipálila, můžeme podlévat trochou vody.… více o Zbytkové rizoto (dietní)
Nejprve si vyšleháme bílky. Vejce utřeme s cukrem. Přidáme mouku a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme ušlehané bílky.… více o Nutella roláda
Vídeňská roštěná Z masa nemusíme odřezávat vnější tukovou blánu, snad jen kdyby nám vadila. Roštěnky na několika… více o Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou
Z mouky, prášku, cukru, oříšků, kávy, másla, žloutků a mléka vypracujeme těsto a dáme do chladu ztuhnout. Těsto… více o Kávové slzičky
Z vajec,cukru,vlažné vody,oleje,mouky,kakaa a prášku do pečiva vymícháme těsto,které vylijeme na vymazaný a vysypaný… více o Jahůdková buchta
Na trošce rozpáleného tuku osmažíme dosklovata cibuli, přidáme krátce osmažit i pokrájenou slaninu, přisypeme kukuřici,… více o Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně