
2.78
Rozmícháme sekanou a dáme ji na gril. Smažíme a přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Okrájíme vršek brokolice, zbytek oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Povaříme do měkka v osolené vodě. Mezitím do… více o Sekaná s brokolicí
Maso pomeleme, přidáme cca 1 dl mléka a rukou s roztaženými prsty mícháme, dokud mléko nezmizí a maso se nerozdělí z… více o Sekaná s kuskusem
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Ačkoli je salát z rozbitých okurek hluboce zakořeněn v asijské kuchyni, kde je po staletí… Celý článek
Pro někoho je možná kopřiva jen otravný plevel, pravdou ale je, že patří mezi nejcennější… Celý článek
Žlutooranžové plody, které září v našich zahradách, patří rakytníku řešetlákovému. Tato… Celý článek
Cibuli a feferonky nakrájet na drobno, česnek prolisovat a promíchat s kořením a vše zpěnit na másle. Po vychladnutí… více o Jogurtová omáčka
Troubu předehřejeme na 190 °C. Vyšleháme tuhý sníh z bílků, do kterého postupně přidáváme 75 g práškového cukru a dále… více o Manhattanská roláda
Vše smícháme v hladké těsto, dáme na půl hodiny odpočinout do chladu. Pak vykrajujeme srdíčka, kterým odřízeme asi 1 cm… více o Linecké prdelky
Heru, cukr, vodu + rum a kakao dáme do hrnce a vaříme asi 5 minut. Po vychladnutí přidáme vejce, vanilový cukr, mouku s… více o Výborný koláč s krémem
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran.… více o Hovězí jen na česneku
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka.… více o Domácí tlačenka
Všechn suroviny na těsto smíchám a vpravím do vymaštěné a vysypané nádoby. Nahoru nasypu posýpku z cukru a kokosu. Peču… více o Kokosová placka
I když jeho příprava není zrovna z rodu těch „hotovo za 15 minut“, přesto se čas věnovaný magické přeměně mouky a másla… více o Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Na oleji a másle orestujeme nastrouhanou zeleninu, zasypeme moukou, opražíme. Přidáme vejce, zamícháme do ztuhnutí,… více o Nejrychlejší polévka
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g. Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji… více o Kari guláš s hovězím masem
Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky).… více o Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Maslo a cokoladu rozpustime ve vodni lazni a nechame vystynout. Cela vejce vyslehame s cukrem do peny. Pridame… více o Americké Brownies (vynikající)