
2.78
Rozmícháme sekanou a dáme ji na gril. Smažíme a přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Okrájíme vršek brokolice, zbytek oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Povaříme do měkka v osolené vodě. Mezitím do… více o Sekaná s brokolicí
Maso pomeleme, přidáme cca 1 dl mléka a rukou s roztaženými prsty mícháme, dokud mléko nezmizí a maso se nerozdělí z… více o Sekaná s kuskusem
Červený meloun je neodmyslitelným symbolem léta. Je lahodný a v horkých dnech nesmírně… Celý článek
Čas letních prázdnin je tradičně spojen s vařením domácích džemů a marmelád a tento rok není… Celý článek
Grilování vypadá jako snadná disciplína, ale stačí málo a maso je vysušené, přesolené nebo bez… Celý článek
Prázdninové koláče patří k těm nejlepším a ty s rybízem obzvlášť. Jsou šťavnaté, nadýchané a… Celý článek
V míse promícháme cukr s moukou a práškem do pečiva. Ušleháme žloutky s olejem a asi 100 ml vody. Smícháme s ostatními… více o Jemný beránek
Ořechy: vše zpracujeme na vále v těsto. Plníme do suchých ořechových formiček. Pečeme ve středně teplé troubě (cca na… více o Plněné ořechy
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, v tlakovém hrnci osmahneme na másle nakrájenou cibuli, přidáme maso a orestujeme… více o Hovězí nudličky s hráškem
Marináda: Koření rozmělníme v hmoždíři a na oleji spojíme. Postup: 1. Játra důkladně propláchneme, osušíme a… více o Provensálská paštika z drůbežích jater
Rozetřeme droždí se 2 lžičkami cukru, přidáme ostatní ingredience. V původním receptu upozorňoval někdo na moc velké… více o Sladké houstičky
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme rozpuštěné máslo, jogurt, aroma, polohrubou mouku s kypřidlem a řádně… více o Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu… více o „Paličkové" linecké cukroví
Smícháme vejce s cukrem, přidáme prášek do perníku, mouku, mléko. Dobře propracujeme těsto. Těsto vlijeme do předem… více o Perníková bábovka
Kuřecí porce omyjeme, osolíme, lehce opepříme. Vložíme do pekáče lehce vymazaného olejem (cca 1 lžíce) a zakryté dáme… více o Werichovo kuře
1. Plech vyložíme pečícím papírem. Mouku a krupičku smícháme s cukrem a práškem do pečiva. Polovinu sypké směsi… více o Švédský sypaný koláč
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na… více o Vepřová játra obalovaná
Lilek nakrajime podelne na asi 1,5 cm tenke platky. Posolime a nechame vypotit. Osusime. Ricottu smichame s… více o Zapeceny lilek s rajcaty