Z chleba seřežeme čepičku, vykrojíme vnitřek. Dno vysteleme natrhanou šunkou, pomažeme majolkou, dáme suchý salám, přiklopíme vnitřkem chleba, namažeme hořčicí, poklademe sýrem a kolečky rajčat a na to salát. Nasadíme čepičku, zabalíme do alobalu, přiklopíme talířem a zatížíme. Dáme do chladu asi na 1 hodinu.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Švestky zalejeme horkou vodou spolu s troškou slivovice (nemusí být). Po 20 minutách švestky vyjmeme a opatrně, ale…
více o Švestička v křupavé slanině
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka