Ševcovský salát

2.5

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      lžíce kečup - ostrý
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 5
      rostlinný olej
    • 1
      kg buřty
    • 1
      cibule
    • 1
      nakládané okurky
    • 200
      g majonéza
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

  • Kečup, hořčici, worchestr, olej svaříme na omáčku a dáme stranou buřty, cibuli a okurku nakrájíme na nudličky a smícháme s uvařenou omáčkou, přidáme majonézu a dle chuti sůl a pepř. Necháme v lednici nejméně 2 dny odležet, podáme s chlebem a pečivem.
  • Je to výborné letní papání k pivu.
Zařazení:

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: