Tuniská omáčka Shakshouka
Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na oleji, přidáme rozmačkaný česnek a protlak. Rajčata zalijeme horkou vodou a… více o Tuniská omáčka Shakshouka
2.5
Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na oleji, přidáme rozmačkaný česnek a protlak. Rajčata zalijeme horkou vodou a… více o Tuniská omáčka Shakshouka
Všechny suroviny dáme do mixéru. Důkladně promixujeme a ihned podáváme. Můžeme ve sklenicích ještě ozdobit šlehačkou a… více o Shake s malinami
Máslo rozetřeme s cukrem, přidáme mouku a špetku soli a vypracujeme hladké těsto. Z těsta tvarujeme malé kuličky, které… více o Máslové sušenky Shortbread
Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař, kterého na Instagramu sleduje více než půl milionu lidí,… Celý článek
Dárky, které se dají sníst nebo vypít, potěší každého, kdo miluje kvalitní jídlo a osobní… Celý článek
Vánoční pečení se neobejde bez zbylých bílků. Co s nimi? Pokud jste už část využili do polevy… Celý článek
Zdobení perníčků, to je ta pravá zábava (nejenom) pro děti! Jenže co dělat, když se poleva… Celý článek
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.… více o Rybízový koláč s polevou
Droždí rozmícháme ve vlahém mléce a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, oba druhy cukru,… více o Savarin
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
Vývar: maso, nakrájenou cibuli a česnek lehce osmažit na oleji. Přidat protlak, sůl a zeleninu. Nechat 5-10 minut vařit… více o Lasagne pana Monte Castelloniho
1) V míse smícháme suché přísady. 2) Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha. 3) K suchým přísadám… více o Tradiční belgické vafle
vejce ušleháme v míse s cukrem, přidáme olej, vanilkové aroma (vanilkový cukr) a citrónovou šťávu, do této ušlehané… více o Mrkvové muffiny
Do mísy dát tvaroh, cukr, vejce, tuk (rozpuštěný), špetku soli, vše rozšlehat dohladka. Vmíchat mouku s práškem. Je-li… více o Bábovka s tvarohem
1. Tři lžíce oleje ohřejte v hrnci, přidejte česnek a minutu jemně smažte, aby pustil aroma, ale nespálil se. Přidejte… více o Oreganová dobrota
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji doděláme.… více o Bělehradský řízek
Oloupané šalotky nasekáme nadrobno a velice pomalu a začastého míchání je osmažíme dozlatova na pánvi s rozehřátým… více o Paštika s pomerančovou kůrou
Sterilovanou papriku nakrájíme na menší kousky, zeleninu rovněž nakrájíme na co nejmenší kousky, aby se salát pěkně… více o Feferonový salát
1) Z mouky, prášku na pečení, cukru a tuku uděláme drobenku. 2) Plech se zvýšeným okrajem vymažeme tukem, nasypeme… více o Rychlý tvarohový koláč