
2.81
Zelí pokrájíme na kostičky, přidáme kukuřici, červené zelí, tatarku, kečup dle chuti. Ozdobíme šlehačkou. více o Mexický salát
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1… více o Mexická quesadilas se salsou
Nachystáme si kuřecí prsa do marinády z těchto ingrediencí: olivový olej, sůl, pepř, grilovací koření. Rukolu zbavíme… více o Rukolový salát se žlutým melounem a kuřecím masem
Nakládané okurky sice seženete v každém obchodě, ale ty domácí mají své kouzlo. Navíc jejich… Celý článek
Těsto, které promícháte, nalijete na plech a dáte do trouby. To je základ těch… Celý článek
Klasické tvarohové těsto na ovocné knedlíky je jednoduché samo o sobě. Ale může být ještě… Celý článek
Jak málo stačilo, aby Lucie Borhyová zvolila jinou kariérní dráhu než moderátorskou. Tato… Celý článek
Všechny sypké přísady promícháme, přidáme ostatní a vymícháme polotekuté těsto. Dle potřeby přidáme mléko. Nalijeme do… více o Makovec se lněným semínkem
Varný pekáč vymažeme máslem, vyložíme cibulí nakrájenou na kolečka, česnekem nakrájeným na plátky. Na to položíme… více o Neskutečně žravé kuře
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec… více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Rýži několikrát propláchneme horkou vodou a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vařenou rýži dáme do mísy, přidáme hladkou… více o Smažené rýžové placičky
Tvaroh smíchám s vanilkovým cukrem a medem. Nakrájím si veku na 1 cm plátky a potřu připraveným tvarohem, přiklopím dva… více o Tvarohové smaženky
Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět,… více o Králík (kuře) se zelím
Pizza Calzone prý vznikla v Neapoli, když se jednomu nešikovnému kuchaři při strkání pizze do trouby oná pizza složila… více o Calzone – Plněná pizza
Cibulku orestujeme na oleji, přidáme žampiony na plátky, osolíme, opepříme, a opečeme. Vejce rozšleháme a vlijeme k… více o Žampionová placka
Zelné listy opláchneme a spaříme ve vroucí osolené vodě, vyjmeme a necháme okapat. Na každý list položíme polovinu… více o Zelné řízky
Šunku potřeme křenovou pomazánkou, zavineme do roličky a ozdobíme šlehačkou. Vejce uvaříme natvrdo, vyjmeme žloutky, z… více o Svatební předkrm
Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme nakrájené na kostičky brambory a na drobno nakrájené… více o Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky
Vše rozšlehat a dát vařit za stálého míchání. Až začne čpět vůně octa, dát vychladnout. Většinou přidávám velkou… více o Úža zálivka do bramborového salátu mého pantáty