**Omáčka:** na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso a nakrájené žampiony. Když maso zhnědně, podlejeme vínem. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, bobkový list a dusíme 15 minut. Přidáme konzervu loupaných rajčat a dusíme dalších 10 minut. Na závěr posypeme bazalkou.
Těstoviny podávame s omáčkou posypané parmazánem a sklenkou dobrého červeného vína.
Smíchá se mouka s práškem do pečiva, přidá cukr, skořice, ořechy, nakrájená jablka a nakonec vejce. Vše se smíchá a…
více o Jiřinčina skořicová bábovka
Kuřecí plátky si osolíme a opepříme z obou stran. V misce smícháme sojovou omáčku s grilovacím kořením a každý plátek z…
více o Kuřecí s broskví a sýrem
Nastrouhaný sýr a brambory smícháme s vejcem a mlékem, přimícháme mouku s kypřidlem, vymícháme středně husté těstíčko,…
více o Bramborovo-sýrové lívance