2.73
Z mouky, soli a nakrájeného másla vytvoříme žmolenku a pomocí vody zpracujeme těsto. Vodu přidáváme postupně. Těsto… více o Taštičky se sýrem cottage
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. V míse promícháme mouku sůl, přášek do pečiva. Přidáme máslo a zpracujeme směs… více o Slané sušenky se sýrem cottage
Omyjeme špenát, utrháme stonky. Přidáme nakrájená cherry rajčátka. Zalijeme zálivkou: olivový olej, sůl, pepř,… více o Pro začátečníky – salát se sýrem Cottage
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Zelí pokrájíme na kostičky, přidáme kukuřici, červené zelí, tatarku, kečup dle chuti. Ozdobíme šlehačkou. více o Mexický salát
Nejprve si uděláme vaječinku. Až vychladne, přidáme a vmícháme kuličky hrášku, ale opatrně, aby se nám nerozpučily.… více o Plněná roláda z listového těsta
Mouku a cukr prosijeme na vál, přidáme jedlou sodu, nastrouhané oříšky, skořici, máslo, med a vše zpracujeme v těsto,… více o Skořicové perníčky
Rýži uvaříme v osolené vodě. Slaninu pokrájíme na nudličky a pomalu opékáme. Když zesklovatí a pustí tuk, vmícháme… více o Vílí rizoto
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do… více o Linecké těsto pro začátečníky
Smícháme v misce hořčici, kečup a pepř a obalíme v hmotě játra. Na sádle osmahneme cibuli, až je pěkně hnědá,… více o Smažená játra
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a… více o Zapečené brambory s nádivkou
Garantuji, že u vaření ragú se vám budou sbíhat sliny. Jako první se nasytí váš nos. A to ve chvíli, až se potká vůně… více o Sugo Bolognese
Cukr, citronovou šťávu a žloutky třeme asi 20 minut do zpěnění. Potom přidáme po kapkách rum, po lžících mouku a z… více o Piškotová bábovka
Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Koláčky - Svatební koláčky paní Rakové
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej. Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,… více o Salát s grilovaným sýrem II.
Vše nakrájet na malé kousky (čtverečky), dát do mísy, zamíchat, přidat pažitku a petrželku, osolit, opepřit. více o Anglický salát