3.5
Všechny ingredience smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do předehřáté trouby péct… více o Bublanina bez vajec a mléka
V hrnci si na lžíci oleje necháme rozpustit máslo, které zaprášíme moukou a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku.… více o Jednoduchá koprová omáčka z mléka
Sypké přísady prosijeme, smícháme a přidáme rozehřátý tuk s medem a rumem. Během zpracování přiléváme podle potřeby… více o Marcipán ze sušeného mléka
Princezna Diana si pečlivě hlídala jídelníček a vyhýbala se většině tuků, aby si udržela… Celý článek
Že ženy slaví v březnu MDŽ, ví každý. Na muže se ale tak trochu zapomíná, přitom i oni mají… Celý článek
Můžete si ho dát syrový jako lahodnou svačinku, případně ho přidat do salátů nebo smoothie, dá… Celý článek
Avokádo je exotické ovoce, které je u nás čím dál víc populární. Není se čemu divit, je velmi… Celý článek
Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem a ten poklademe celý slaninou. Z mletého masa, žemlí rozmočených v mléce,… více o Sekaná podle Itala
K prosáté mouce s práškem do pečiva přidáme cukr, máslo, olej, žloutky, citronovou štávu a vypracujeme těsto, které… více o Ořechová pochoutka
Máslo, cukr a vanilkový cukr utřeme se žloutky do pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva, mleté ořechy, kakao, rum a… více o Rumové řezy s citronovou polevou
Zakysané smetany smícháme s vanilkovými cukry. Smetany ke šlehání ušleháme a přidáme je k zakysaným. Lehce promícháme a… více o Smetanový dortík
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Přidáme asi 1 a 1/2 lžíce koření a asi 4-5 lžic sójové omáčky. Necháme… více o Čína pro lenochy
Sypké přísady prosejeme, smícháme a přidáme rozehřátý tuk s medem a rumem. Během zpracování přiléváme podle potřeby… více o Marcipán ze sušeného mléka
V mléku uděláme kvásek ze lžičky cukru a lžičky hladké mouky, smícháme obě mouky hladkou bílou a hladkou kukuřičnou s… více o Párty motanice s olivami
Nahrubo nakrájenou cibuli a kmín restujeme na sádle do tmava. Přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme, přidáme sůl… více o Guláš a správný základ
Troubu rozpálíme na 220 °C. Utřeme tvaroh se 100 g cukru, citronovou šťávou a olejem. Přidáme mouku s kypřícím práškem… více o Jahodový patrový dort
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
1. Oba sýry rozmačkejte vidličkou a promíchejte s máslem. 2. Přidejte cibuli, osolte, okořeňte a přidejte tolik piva,… více o Pomazánka Obatzda
Kuře osušíme, celé potřeme (i uvnitř) česnekem a osolíme. Necháme chvíli před pečením proležet v pekáčku, pak přilijeme… více o Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou omáčkou