Všechny ingredience vložíme do hrnečku a přivedeme k varu. Těsně před varem odstavíme, dáme do mixéru a 3 minuty mixujeme. Ihned zchladíme a dáme na 24 hodin do lednice odpočinout. Pak vyšleháme jako klasickou šlehačku.
Všechny ingredience smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do předehřáté trouby péct…
více o Bublanina bez vajec a mléka
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole