2.67
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Cibuli, česnek a pažitku jemně nasekáme. Ve smetaně promícháme maggi a sůl.… více o Šlehačkové brambory
Vejce s cukrem ušleháme, přidáme mouku, prášek do pečiva a 250 ml tekuté šlehačky. Smícháme a vylijeme na hluboký… více o Šlehačkové řezy
Z uvedených ingrediencí zpracujeme hladké těsto a necháme 1/2 hodiny odpočinout v lednici. Pokud děláme sladkou… více o Šlehačkové taštičky (šátečky)
Rozlousknout vlašské ořechy tak, aby zůstaly krásné půlky a minimum nepořádku kolem, může být… Celý článek
Bez lineckého cukroví se štědrovečerní stůl neobejde. Je jedno, jestli máte raději linecká… Celý článek
Předvánoční shon začíná, ale i v této době potřebuje rodina něco do žaludku. Poradíme vám, jak… Celý článek
Pokud hledáte vánoční cukroví, které je jednoduché na přípravu a chuťově skvělé, zkuste… Celý článek
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme nakrájený párek na kolečka a trochu osmažíme. Mezitím si nadrobno nakrájíme… více o Výborná špagetovka
Všechny přísady dobře propracujeme a těsto necháme 1 hodinu odstát. Potom ho vyválíme na 1/2 cm vysoko a vykrajujeme… více o Slané preclíky
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků. Z omytého citronu si najemno nastrouháme kůru, kterou smícháme se… více o Citronový pangasius
Sýr nastrouháme na hrubém struhadle, pórek nakrájíme na kolečka a smícháme. Přidáme asi 1 lžíci majolky a 1 lžíci… více o Pórková pomazánka se sýrem
Do vody (menší hrnec) vložím páteř z kuřete, přidám sůl, pepř a nové koření, česnek, celer, cibuli (vše v celku) a… více o Kuřecí vývar
Všechny ingredience dobře promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme k Provensálské paštice z drůbežích jater … více o Brusinková omáčka – Cumberland sauce
Plěna 1. Žloutky s cukrem a sirupem vyšleháme v lázni do husté pěny. 2. Necháme ochladit a smícháme se šlehačkou a s… více o Kokosová pěna s čokoládovou omáčkou a křehkým těstem
Do 5ti litrové láhve dáme květy, kyselinu, převařenou vodu a necháme 24 hodin stát. Potom přecedíme přes … více o Sirup z květů černého bezu
Špagety uvaříme al dente. Během varu si na větším množství olivového oleje zpěníme cibulku a přihodíme na plátky… více o Česnekové špagety
Dáme vařit společně vodu, všechno koření, zeleninu a masox až do doby, kdy je zelenina měkká... Do hotového ,,vývaru… více o Rychlá zeleninová polévka
Smícháme mouku se sodou, cukrem, vločkami, čokoládou na kousky, do směsi nastrouháme jedno až dvě jablíčka bez slupky a… více o Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Jablka oloupeme, nakrájíme na kostky a zakapeme šťávou z citronu. Tuk, cukr a vanilkový cukr zamícháme do hladka.… více o Jablkové bochánky