Tvarůžky obalíme v mouce, vajíčku, strouhance a postup opakujeme asi třikrát. Kdo chce, může přidat kolečko salámu, cibuli a teprve poté obalit. Na pánvi rozpálíme olej a poté vložíme tvarůžky. Následně zeslabíme žár, aby nám tvarůžky nezačaly vytékat skrz strouhanku. Osmažíme do zlatova. Přichystáme si jedno balení tatarky, kečup, pepř – dáme do misky a zamícháme. Kdo chce, může místo pepře dát chilli. Po osmahnutí dáme na talíř, rozkrojíme a tvarůžky se musí roztéci – poté namáčíme do připravené omáčky. Zapíjíme nejlépe vychlazeným pivem.
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme rozdrobené droždí, rozpustíme ho a mícháme dokud nezrůžoví a nezačne se drobit.…
více o Drožďové knedlíčky do polévky