2.65
                             
                        Housku namočíme do vody a vymačkáme, kuřecí prsa umeleme s petrželkou, cibuli nasekáme. Rozmícháme maso, housku, cibuli… více o Křupavé kuličky z kuřecího masa
                             
                        V misce smícháme suroviny na těstíčko a důkladně promícháme. Sýr nastrouháme nahrubo a přidáme do těstíčka. Opět… více o Řízečky z panenky nebo kuřecího masa
                             
                        Maso krátce opláchneme a osušíme utěrkou. Čtyři lžíce oleje rozpálíme na pánvi a řezy po obou stranách osmažíme do… více o Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
            
            Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
            
            Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
                     
                Tymián a saturejku opláchneme, osušíme a nasekáme. Sýr rozmačkáme vidličkou, přidáme bylinky, promícháme a necháme… více o Plněné taštičky
                     
                Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků. Nalijeme do… více o Hildin vynikající makovec
                     
                Plátky kuřecího masa nakrájíme na kousíčky, osolíme, opepříme, ponoříme do mléka a necháme půl hodiny stát. Mezitím… více o Pochoutkové tortily s kuřecím masem
                     
                Brambory nastrouháme na hrubém struhadle do hlubší mísy, přidáme mouku, sůl a opatrně protřeseme tak, aby brambory byly… více o Bramborový třesanec
                     
                Sypké ingredience smícháme v jedné míse. Do druhé dáme mléko,vejce,máslo a čokoládu. Dobře propracujeme a postupně… více o Cookies sušenky
                     
                Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků… více o Jahodovo-rebarborové řezy
                     
                Cibuli nakrájíme najemno a na pánvi opečeme dozlatova, potom přidáme maso (mírně na pánvi osolíme). Když nám maso… více o Jednoduché boloňské špagety
                     
                Připravíme si hovězí bujon v 1/2l vody. V kastrolu na oleji zpěníme cibuli a zaprášíme lžící hladké mouky. Přidáme… více o Rajská omáčka – rychlá a snadná
                     
                naklepáme řízky osolíme a obalíme všude v mouce ve vajíčku a ve strouhance. Oloupeme si mrkev. Tu dáme smažit na pánev… více o Kuřecí řízky se zeleninou a brambory
                     
                Jahody umyjeme pod tečúcou vodou, necháme odkvapkať, odstránime stopky a plody nakrájame na tenké plátky. Limetku alebo… více o Jahodové carpaccio
                     
                Hovězí maso vložíme do studené osolené vody a na velmi malém plaménku uvaříme doměkka. Čtvrt hodiny před koncem varu… více o Hovězí polévka s masem – dietní
                     
                Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají… více o Kanec se šípkovou omáčkou