
2.33
Těsto rozválíme na plát, nakrájíme ho na proužky široké 1,5 cm. Každý proužek namotáme na trubičku určenou k pečení… více o Nivové kremrole
Náplň: ingredience na náplň šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Ze zbylých surovin vypracujeme tužší těsto a necháme… více o Výborné domácí kremrole
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých… více o Suprové jednoduché kremrole
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
Maso opereme, osušíme ubrouskem a nakrojíme kapsu. Opereme bazalku, jemně ji osušíme. Otrháme lístky a rozdělíme je na… více o Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Rohlíky pokrájíme na kostičky, přidáme mouku, rozpuštěné vlažné máslo, žloutky, sůl dle chuti, promícháme a mléko… více o Domácí knedlík ke svíčkové
Máslo utřeme s cukrem a čtyřmi žloutky do pěny. Přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, zpracujeme. 2/3… více o Jablkovo-ořechový koláč
Kuře osolíme, smícháme čerstvý nasekaný rozmarýn se šťávou z citronu a potřeme celé kuře i z vnitřku. Omytý citron… více o Kuře podle Olivera
Vařené růžičky květáku promícháme s jemně nakrájenou cibulí (může být předem osmažená na másle). Ochutíme kmínem,… více o Zapečený květák s nivou
Rozmíchejte polohrubou mouku s práškem do pečiva, škrobovou moučkou a nastrouhanou citronovou kůrou. Ušlehejte sníh… více o Piškotové lívance s lesním ovocem
Ingredience nasypeme/nalijeme do pekárny v pořadí v jakém jsou uvedené a zapneme program těsto. Těsto by mělo být tužší… více o Domácí houstičky z pekárny trochu jinak
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno… více o Budapešťská výborná pomazánka
Lososa nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónem. Sušená rajčata pokrájíme na nudličky. Cuketu nakrájíme na kolečka a… více o Gnocchi s lososem a sušenými rajčaty
Půlený hrách pořádně propláchneme a namočíme si jej předem na několik hodin do studené vody. Pak ho v téže vodě dáme… více o Holandská hrachová kaše
Drobně nasekanou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájené brambory, osolíme a zaprášíme oběma druhy papriky. Chvíli… více o Oravská kulaša
Salám, okurky a vejce nastrouháme na větší slzičky (jako na okurkový salát), smícháme s pomazánkovým máslem, hořčicí,… více o Mamčina pomazánka