3.33
Osmažíme maso. Přidáme kari a podlijeme. Necháme 17–20 minut vařit. Přidáme obě smetany (na vaření a zakysanou). Vše… více o Maso s kari omáčkou
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli najemno nasekáme. Pomeranč oloupeme i s blankou a nakrájíme na plátky. Na oleji… více o Ovocné krůtí maso na kari
Sojové kostky zalijeme sojovou omáčkou, worcesterem, přilijeme vodu a uvaříme doměkka. Nakrájenou větší cibuli… více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Vaječný likér, vaječňák nebo ajrkoňak. Ať už mu říkáte jakkoli, na Vánoce prostě nesmí chybět.… Celý článek
Málokdo by se vzdal klasického lineckého cukroví, které patří mezi nejznámější a také nejvíce… Celý článek
Co uvařit, když nezbývá čas? Netrapte se další hodiny v kuchyni a připravte rychlé večeře,… Celý článek
V dnešní době může být někdy těžké najít kvalitní máslo, vyrobené z poctivých ingrediencí.… Celý článek
Přebrané borůvky uvaříme ve vodě. V mléce rozmočíme žemli, přidáme borůvky, povaříme a pak vše rozmixujme, okořeníme… více o Borůvková polévka
Těsto: v troše mléka a 1 lžičky cukru necháme vzejít kvásek, poté ho přidáme k mouce, změkklému máslu, vejci, cukru,… více o Koláč s broskvemi a smetanovou pěnou
Z kuřete nebo kuřecích prsou nakrájíme malé kousky. Smícháme smetanu a šlehačku do misky, přidáme cca dvě lžíce medu,… více o Kuře na smetaně a medu
Těsto připravíme běžným způsobem, můžeme vyšlehat ručním šlehačem. Po upečení plníme dle naší chuti. Velmi dobré jsou s… více o Palačinky od Petera
Salko si uvaříme v plechovce 2 hodiny, aby zkaramelizovalo. Poté přidáme ostatní ingredience a dobře promícháme. Pokud… více o Koule ze Salka
Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku nakrájenou na… více o Brambory v papiňáku
Tuk rozpustíme ve vodní lázni- na mírném ohni, přidáme cukr, solamyl a promícháme, nakonec vmícháme sušené mléko. … více o Bílá čokoláda
1. Dáme vařit špagety dle návodu. Mezitím si nachystáme směs na špagety. 2. Nakrájenou slaninu s česnekem na plátky… více o Pro začátečníky – studentské špagety pro bohaté
Vejce smíchat s cukrem, přidat neušlehanou šlehačku. Smíchat mouku s práškem do pečiva a přidat k vejcím se… více o Šlehačková bábovka od Karolíny
Fazolky (250-300 g) krátce povaříme v osolené vodě a scedíme, musí zůstat na skus. Slaninu pokrájíme na kostičky … více o Česnekové fazolky se slaninou
Vepřové výpečky: Maso nakrájíme na větší kostky (asi 3 cm), osolíme, opepříme, pokmínujeme, potřeme česnekem. Cibuli… více o Vepřové výpečky s červeným zelím
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.… více o Rajčatový salát s vejci