Do vařící osolené vody vložíme kostku bujonu a vsypeme sóju. Povaříme asi 15 minut, scedíme a vytlačíme přebytečnou vodu. Do vytlačené sóji přidáme pepř, papriku a sójovou omáčku (alespoň 5 lžic), promícháme a necháme chvíli odležet.
Osmažíme cibuli a česnek na oleji a po 5 minutách přidáme sóju a smažíme, až sója dosáhne zlatavé barvy – kůrčičky (10–15 minut).
Podáváme s brambory a kyselým zelím. Výborná rychlá večeře i oběd.
Z jablek odkrojíme horní část a vykrojíme jaderník. Potom jablka vydlabeme. Vnitřek potřeme citronovou šťávou, osolíme,…
více o Jablka plněná mletým masem
Kuřecí maso a žampiony nakrájíme na malé kostky popř. nudličky. Do většího hrnce dáme vařit vodu na těstoviny, kterou…
více o Těstoviny s kuřetem a houbami
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek…
více o Kapustový prívarok podle mě
Maso obalíme ve směsi z jogurtu, citronové šťávy, kari a soli. Poté je obalíme v rozdrcených chipsech a dáme na plech s…
více o Kuřecí kousky v chipsech