
3.71
Nejprve nakrájíme maso na kostičky, nastrouháme nivu (může být i více, záleží na chuti) a nakrájíme pórek na kolečka.… více o Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou
Máslo rozpustíme v hrnci a přidáme olej. Orestujeme játra, přidáme pórek, zlehka orestujeme, zalijeme vodou a přidáme… více o Játra s pórkem
Oloupané brambory nakrájíme, stejně tak pórek na 2–3 cm silná kolečka. Zapékací misku (remosku) poctivě vymažeme máslem… více o Švédské brambory s pórkem
Zavařování už dávno není jen o okurkách a marmeládách. Přinášíme pět neotřelých receptů, díky… Celý článek
Když se řekne listová zelenina, většina z nás si představí špenát, salát nebo kapustu.… Celý článek
Jste milovníky povidel, ale nikdy jste si netroufli je připravit sami doma? A přitom je to tak… Celý článek
Co si o prázdninách přát víc, než jídlo hotové za půl hodiny! Máme pro vás tipy na rychlé a… Celý článek
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom… více o Špagety se sýrovou omáčkou
Všechny přísady na těsto smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v lednici 1… více o Božské ořechové trojúhelníky
Uvaříme rýži do poloměkka. Na pánvi wok rozpálíme olej a přidáme rýži. Přelijte sojovou omáčkou a smažte chvilku za… více o Smažená rýže
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na… více o Hovězí maso s bramborem v alobalu
Cibulku nakrájíme na kostičky, osmahneme, přidáme zeleninu rovněž nakrájenou, koření a sůl, můžeme i trochu cukru.… více o Simči svíčková
Vejce vyšleháme s cukrem nad párou, odstavíme, přidáme roztopenou čokoládu a šleháme do vychladnutí. Potom přidáme… více o Čokoládový krém
Odblaněná a očištěná játra nakrájíme na kostky, cibuli nakrájenou na drobno společně s očištěnou zeleninou nakrájenou… více o Vepřová játra na smetaně
1. Tři lžíce oleje ohřejte v hrnci, přidejte česnek a minutu jemně smažte, aby pustil aroma, ale nespálil se. Přidejte… více o Oreganová dobrota
Kořenovou zeleninu očistíme, opláchneme a jemně nastrouháme, očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Obojí přidáme do… více o Prácheňská polévka
Maso nakrájíme na tenké plátky a připravíme marinádu. Plátky marinádou důkladně po obou stranách potřeme, uložíme do… více o Vepřové plátky na medu
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají… více o Kanec se šípkovou omáčkou
Čočku dáme do osolené vody a vaříme doměkka (pro pikantnější chuť můžeme přidat cibuli, bobkový list a tři kuličky… více o Čočkový salát s jemnou zálivkou