2.5
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso… více o Španělské ptáčky trochu jinak
Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme. Maso nakrájíme na kostičky, okořeníme (sůl, pepř). Maso zlehka orestujeme na… více o Španělské ptáčky po studentsku
Cibuli nakrájíme na jemno, z vajec vyrobíme vejce míchaná, špekáčky a okurky rozřízneme podélně na čtvrtiny. Plátky… více o Španělské ptáčky podle mamky
Čas letí zběsile a vy si říkáte, co ještě musíte stihnout? Pokusíme se vám zkrátit alespoň čas… Celý článek
Že saláty patří pouze k létu? Omyl! Přesvědčíme vás o tom, že se svého křupavého salátu plného… Celý článek
Pokud milujete dezerty, které zaujmou nejen svou chutí, ale i tím, jak vypadají, pak jsou… Celý článek
Chystáte se v sychravých podzimních dnech zalézt pod deku a pustit si oblíbený film? Udělejte… Celý článek
Kuskus uvaříme podle návodu plus přidáme šafrán. Na oleji zpěníme cibulku a 2 česneky.... přidáme kuře, krátce… více o Tuniský kuřecí kuskus
Nejprve uvaříme zvlášt rýži do poloměkka, poté v troše vody necháme povařit zelí a ochutíme klasicky dle chuti (cukr,… více o Zapékané zelí
Maso nakrájíme na kostičky a osolíme. Pórek nakrájíme na kolečka, papriku na tenké proužky, česnek na plátky, cibuli na… více o Huboto
Dáme vařit brambory ve slupce, vaříme je do poloměka. Mezitím na pánvi osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli do sklovata,… více o Chudákova husa
Rozehřejeme tuk aby byl vlažný a Salko do něj zašleháme, aby se komponenty spojily. Směs se dá ztuhnout do lednice.… více o Rafal-Rokl
Kuřecí maso nakrájejte na kostky a vložte aspoň na hodinu do marinády. Na oleji nechte zezlátnout cibuli, přidejte… více o Everest Chicken Masala
Bílky vyšleháme se špetkou soli do hustého sněhu a po částech do něj zašleháváme třetinu moučkového cukru. Žloutky… více o Cukrářské piškoty
máslo vyšleháme v krém a postupně přidáváme pískový cukr a 1 balíček vanilkového cukru. Šleháme tak dlouho dokud… více o Dort Malakoff
Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečícím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na… více o Medový kremež od Lídy
Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Cukr, olej a vejce v míse dobře rozšleháme, přidáme rozmačkaný banán a najemno nastrouhanou mrkev. Přisypeme mouku… více o Afrika řezy
Všechny přísady se smíchají dohromady a přidá se tolik převařeného mléka, aby vznikla hustá kaše, která půjde vylít do… více o Kokosová bábovka