2.86
Pokud máme zmražené listové těsto, necháme ho předem rozmrznout. Připravíme si špenát tak, jak jsme zvyklí, lepší je… více o Špenátové závitky
Špenát dejte do větší mísy a přelijte ho vroucí vodou. Nechte 2 minuty stát, pak jej sceďte a důkladně vyždímejte.… více o Špenátové noky
Masová omáčka: na trošce oleje opražíme posekanou cibuli, přidáme mleté maso, cca po 5 minutách přidáme rajské protlaky… více o Špenátové lasagne
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp
Na pánvičce na oleji osmažíme nakrájenou cibuli spolu s česnekem nakrájeným na kolečka do světle růžova. Přidáme… více o Tátova chuťovka
Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky (já používám vykrajovátko na kuličky z brambor), svaříme nálev, meloun rozdělíme… více o Meloun jako břitva
Na oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli (ne moc do tmava), přidáme nakrájenou na kostičky anglickou slaninu a… více o Kuře Kanada
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce… více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Oloupeme si cibuli, pokrájíme ji na kolečka a osmahneme na rozehřátém másle do růžova. Přidáme celý pepř, nové koření,… více o Simči rajská
Ze surovin vypracujeme jemné těsto, které dáme odpočinout do lednice. Potom pomocí stojku na sušenky vytlačujeme různé… více o Jemné máslové sušenky
Maso rozkrojíme, lehce naklepeme. Marinujeme 2-3 hodiny, grilujeme na litinovém plátu (případně opekáme na pánvi).… více o Naložená kuřecí prsa
V hrnci přivedeme litr vody k varu a osolíme. V menším hrnci povaříme kostku bujónu v asi 250 ml vody. Brambory… více o Jihočeská kulajda
Kosti uvaříme a obereme do mísy, přidáme hrášek, uvařené těstoviny, na slanině osmahlou cibuli a zeleninovou směs. Vše… více o Uzenofleky
Ingredience smícháme a povaříme. Sklenice naplníme okurkami, křenem, mrkví, cibulí, koprem a lákem. Otřeme vršek… více o Znojemský lák na okurky
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, posolíme, posypeme červenou paprikou, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném… více o Kýta v sýrovém oblečku