2.93
Oloupané brambory uvaříme, slijeme vodu, rozmačkáme a smícháme s prolisovaným česnekem. Osolíme, přidáme papriku a… více o Bramborové karbanátky
Sůl, vejce, máslo a mouku zpracujeme v těsto. Vytvarujeme kouli, zabalíme do fólie a dáme do chladu. Troubu… více o Špenátovo-sýrový quiche se smetanou
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno. Do větší pánve nalijeme trochu oleje a dáme smažit. Maso… více o Gnocchi se špenátovo-smetanovou omáčkou
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smícháme připravené suroviny do veliké mísy a promícháme do správné konzistence a dáme do předem vymazané a vysypané… více o Ořechová bábovka IV.
Vypracujeme na vále tuhé těsto, necháme přikryté do druhého dne odpočinout. Druhý den rozdělíme na 2 poloviny. Z jedné… více o Plněný perník
Prsíčka naklepeme, osolíme a poprášíme grilovacím kořením. Klademe na vymazaný alobal: plátek masa, hořčice, plátek… více o Řízky v alobalu s vajíčkem
Rohlíky podélně rozkrojíme, měkkou část vydlabeme. Na náplň prolisujeme tvaroh (nebo použijeme jemný), vejce,… více o Tvarohové rohlíky
Lilek nakrájíme podélně a posypeme solí. Necháme 30-45 minut dobře vypotit. Česnek rozetřeme a smícháme s olivovým… více o Balkánský sýr v lilku
Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme menší kolečka, která dáme na plech vyložený peč. papírem. Do sněhu pomalu… více o Myslivecké knoflíky
Dobře omyté rajčata nakrájíme na půlky a naskládáme do sklenic. Do každé skelnice dáme 1 polévková lžíce cukru, 1/2… více o Zavařovaná rajčata
Maso svážeme kuchyňským provázkem do rovnoměrně vysokého a silného válečku, zalijeme litrem a půl vody, přidáme… více o Rajská omáčka s hovězím masem
Pečeme ve formě s vyšším okrajem, vymazané tukem, vysypané hrubou moukou. Elektrická trouba cca 180 C. Těsto: … více o Nejlepší žravé řezy
Smícháme pomazánkové máslo s tvarohem a sýrem, přidáme velmi drobně nakrájenou šunku, pórek a drobně nastrouhanou mrkev… více o Skvělá šunková pomazánka
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji doděláme.… více o Bělehradský řízek
Kokos smýcháme s cukrem a přidáme bílek, dále rum podle potřeby aby se dala hmota tvarovat. Vznikne hmota ze které… více o Bílé myšky