
2
Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji zlehka osmahneme cibulku a mrkev, poté přidáme… více o Pomodoro
Nejprve spařte a oloupejte rajčata. Nařízněte je křížem a ponořte je do vařící vody, asi tak na 20–30 sekund. Poté je… více o Spaghetti pomodoro
V kastrůlku necháme rozehřát panensky olivový olej. Zpěníme na něm cibulku, přidáme mrkev s celerem. Potom mleté hovězí… více o Sugo Bolognese
Cukety jsou letní hit a je celkem jedno, jestli jste si je vypěstovali sami, od někoho dostali… Celý článek
Šopský salát neboli šopák my Češi důvěrně známe. Není divu, můžete si ho dát téměř v každé… Celý článek
Doma ve sklepě má stovky papírových kelímků od zmrzliny, které si ve spodu označil datem,… Celý článek
Sladký a šťavnatý vodní meloun je sice plný vody, ale nenechte se mýlit. Může vám totiž… Celý článek
Porce kuřete opečeme na tuku ze všech stran, osolíme, přidáme několik zrnek celého pepře, rozsekanou cibuli a dusíme… více o Kuře v pivní omáčce
Plátky brambor vaříme 10 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, opékáme 3-4 minuty. Na pánev přidáme… více o Brambory s mandlemi a roketou
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu SRNČÍ HŘBET. Dvěmi… více o Úžasná roláda z mletého masa v srnčím hřbetu
Uvařenou horkou kávu nalijeme do větších sklenic, přidáme lžičku rumu a zamícháme. Do kávy vložíme vrchovatou lžíci… více o Famózní kávička
Cibuli nakrájíme na tenké proužky a dozlatova ji osmažíme na rozpuštěném másle.Během smažení si nachystáme vývar.… více o Francouzská cibulačka se sýrovým toastem
V míse smícháme grapefruitovou šťávu s drobně nakrájeným česnekem, vložíme tence nakrájené hovězí maso, přikryjeme a… více o Lomo Saltado
Smícháme žloutky a ostatní ingredience, poté promícháme s ušlehaným sněhem. Vylijeme na vymazaný a vysypaný středně… více o Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou,… více o Rychlý celozrnný špaldový chléb
Nejprve nalijeme 500 ml mléka, 1 vejce, 1 lžíci rostlinného oleje, 4-5 lžic cukru a elektrickým šlehačem šleháme asi 1… více o Rychlé palačinky
Všechny ingredience smícháme, rozšleháme a vlejeme do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme na 170 stupňů … více o Osvědčená hrnková bábovka
V odměrce rozšleháme vejce a dolijeme do 200 ml mlékem. Přidáme 100 ml vody. Vše nalijeme do formy. Přidáme ostatní… více o Bílý chléb dokonalý