Smícháme sypké suroviny, přidáme tekuté ingredience a sníh z bílků. Pečeme při 150 °C. Svaříme 1 litr mléka a 3 vanilkové pudinky a necháme vychladnout. Ušleháme změklé máslo, 80 g cukru moučky, 1 vanilkový cukr a 3 lžíce kakaa. Po vychladnutí pudinku zašleháváme do máslového krému.
Důležité jsou stejné teploty pudinku a krému, aby se hmota nesrazila. Rozetřeme na upečený plát těsta. Ušleháme 2 šlehačky a rozetřeme na pudinkový krém. Povrch ozdobíme strouhanou čokoládou.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Máslo utřeme s cukrem do pěny. Mouku smícháme s práškem do pečiva a oříšky. Do máslové hmoty postupně zašleháme vejce.…
více o Čokoládový koláč s třešněmi
Párky na konci nařízneme asi 5 cm do křížku. Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme po délce na osm pruhů.…
více o Vídeňské párky v těstíčku