
2.75
Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem. Rajčata nakrájíme… více o Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Pytlíček bramborové kaše (bývá mezi 10–13 dkg) rozbalíme a nasypeme do mísy. Pode návodu na obalu vytvoříme bramborovou… více o Domácí krokety
Vyškvaříme na drobno nakrájenou slaninu, přidáme na kostičky krájené rohlíky a po chvíli zalijeme vyjíčky,… více o Policejní krokety
Cukety jsou výborné nejen do slaných jídel, jako jsou placky, polévky nebo těstoviny. Pořádnou… Celý článek
Dělená strava údajně slibuje snadné hubnutí a lepší trávení, kterého dosáhnete tím, že… Celý článek
Pokud jste doteď měli ze zavařování obavy nebo doma nemáte velký zavařovací hrnec, máme pro… Celý článek
Omáčky jsou bezesporu typickým pokrmem pro českou kuchyni. Někomu připomenou dětství a… Celý článek
Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky, spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout.… více o Harlekýnský chlebíček
Cibuli a feferonky nakrájet na drobno, česnek prolisovat a promíchat s kořením a vše zpěnit na másle. Po vychladnutí… více o Jogurtová omáčka
Pokud je sýr moc slaný, naložíme ho přes noc do lednice do lázně se studenou vodou nebo do bílého jogurtu (ten potom… více o Smažený balkán
Cukr na pánvy rozpustíme v karamel, přidáme teplou smetanu s rozpuštěným máslem. Dobře zamícháme, poté přidáme mírně… více o Corn hrudky
Všechny suroviny dobře smícháme dohromady. Nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáče a pečeme na 180°C asi 35… více o Fofrperník
Všecny suroviny smícháme, rozetřeme na plech, poklademe švestkami, může být i jiné ovoce - dobrý je rybíz. Posypeme… více o Bleskový švestkový koláč
Horkovzdušnou troubu necháme předehřát na 225°. Vytáhneme si formu a vyložíme ji papírem na pečení, popř. vytřeme… více o Dort s překvapením
Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme , stačí trochu ať to není moc mastné s výpekem, tak 1… více o Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Zvlášť uvaříme sušené houby. Do vařící vody vložíme kostky oloupaných brambor, osolíme, přidáme kmín, bobkový list a… více o Valašská kyselica
Uzené maso, rajče a žampiony nakrájíme na kostičky. To vše orestujeme na másle. Do této směsi přidáme potřebné množství… více o Špagety „Románo“
1. Do kastrolu dáme rajčatovou šťávu(i z konzervy) nebo protlak a zředíme vodou, popř. přidáme trochu kečupu. 2.… více o Rajská polévka Marie Woodhamsové
Med smícháme se šťávou z půlky citronu, nastrouháme třošku citronové kůry, 2 lžíce sojové omáčky a vše důkladně… více o Honzíkovo kuřecí s medem