Langoše Zaděláme kvásek (se 150 ml vody). Pak do mísy dáme mouku, sůl, jogurt, olej, kvásek a zaděláme těsto. Pokud je tuhé,… více o Langoše
Langoše Do vlažného mléka přidáme cukr a zamícháme, pak rozmačkáme droždí a necháme vzejít kvásek. Do mouky zamícháme sůl a… více o Langoše
Stánkové langoše Recept je bez jogurtu, vajíček a dalších zbytečností. Vlažné mléko smícháme s cukrem a rozdrobíme do něj droždí. Kvásek… více o Stánkové langoše
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji… Rebarbora je tak trochu záhadná surovina. Je to ovoce, nebo zelenina? Může se jíst syrová,… Celý článek
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či… Jsou plné vitamínu C, jejich lehce pikantní chuť dodá šmrnc nejen pomazánkám a salátům a navíc… Celý článek
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo… Boho styl je ve svatebním světě stále oblíbenější, a tak není žádným překvapením, že proniká i… Celý článek
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se! Někdo má, pokud jde o vaření a pečení, talent od pánaboha, a ať uvaří cokoli, je to skvělé.… Celý článek
Kuře na smetaně a medu Z kuřete nebo kuřecích prsou nakrájíme malé kousky. Smícháme smetanu a šlehačku do misky, přidáme cca dvě lžíce medu,… více o Kuře na smetaně a medu
Švýcarský koláč z listového těsta Listové těsto vyválíme na plech, propícháme vidličkou, posypeme mandlemi, poklademe ovocem (nejlépe švestky, broskve,… více o Švýcarský koláč z listového těsta
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá… V kastrůlku svařím ve vodě skořici a hřebíček, aby se trocha vody odpařila. Můžete přidat jako chuťovku i špetičku… více o Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda
Cordon Bleu – telecí Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek šunky a ementálu, posypeme lístky oregana a přeložíme… více o Cordon Bleu – telecí
Vepřové plátky v cikánské omáčce Vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Ve větší pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmažíme nadrobno nakrájenou… více o Vepřové plátky v cikánské omáčce
Kuře po židovsku Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a… více o Kuře po židovsku
Králík na víně a zelenině Naporcovaného a osoleného králíka vaříme v tlakovém hrnci spolu s novým kořením,bobkovým listem a velkým množstvím… více o Králík na víně a zelenině
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou… Vejce, cukr vyšleháme, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko, kokos, ořechy, kávu. Vlejeme do formy vytřené… více o Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem
Celerová polévka Celer očistíme a nastrouháme na jemno, mrkev také. Zalijeme vodou, oslolíme, přidáme masox a vaříme asi 15 minut.… více o Celerová polévka
Jablečný koláč s kakaem Vejce našleháme a smícháme s krupicovým a vanilkovým cukrem,olejem,mlékem.Nakonec přidáme kakao,mouku s práškem do… více o Jablečný koláč s kakaem
Perníkové muffiny 1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Formu na muffiny vyložíme papírovými košíčky. 2. Do mísy prosejeme mouku s… více o Perníkové muffiny
Americké brambory Brambory omyjeme a důkladně očistíme a pokrájíme na měsíčky. Troubu si předehřejeme cca na 200°C. Na plech nalijeme… více o Americké brambory