
3.5
Zaděláme kvásek (se 150 ml vody). Pak do mísy dáme mouku, sůl, jogurt, olej, kvásek a zaděláme těsto. Pokud je tuhé,… více o Langoše
Do vlažného mléka přidáme cukr a zamícháme, pak rozmačkáme droždí a necháme vzejít kvásek. Do mouky zamícháme sůl a… více o Langoše
Recept je bez jogurtu, vajíček a dalších zbytečností. Vlažné mléko smícháme s cukrem a rozdrobíme do něj droždí. Kvásek… více o Stánkové langoše
Kopr je bylinka, kterou buď milujete, nebo nenávidíte, nic mezi tím. Patříte-li do první… Celý článek
Grilovaná vepřová žebra patří mezi skutečné lahůdky. Jejich chuti se máloco vyrovná. A i když… Celý článek
Letní drinky jsou osvěžující, nicméně ne každý chce nebo si může dopřát ten alkoholický.… Celý článek
Tajná ingredience, kterou hojně používaly už naše babičky a maminky, je stále v kurzu.… Celý článek
Umícháme těsto, dáme do dortové formy a na několika místech proícháme vidličkou. Rebarboru očistíme, nakrájíme na… více o Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do… více o Výborná ořechová bábovka
Hlávkové zelí jemné nakrájíme, mírně osolíme, aby pustilo šťávu. Potom přildáme kremžskou hořčici, majonézu a jogurt … více o Zelný salát s rozinkami
Zelí rozkrájíme a, lístečky položíme do misky. Nakrájíme Mozzarellu na kolečka. kolečka dáme do misky a, zalijeme… více o Salát Alvota
Odvážíme si stejné množství cibule a česneku. Obojí oloupeme. Cibuli nasekáme na jemné kostičky, česnek na plátky. … více o Rychlý houbový guláš
Za chvíli se bude pasírovat, takže se nemusíme zdržovat žádnou titěrnou prací. Mrkev, střední část řapíkatého celeru a… více o Sugo pomodoro
Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, mouku s kypřícím práškem, mléko a nakonec sníh z bílků. Na náplň si vyšleháme… více o Bábovka s tvarohovou náplní
Sušenky rozdrtíme, zvlhčíme je mlékem (4 lžíce) a smícháme se skořicí a změklým máslem (100 g). Formu (24 cm) vymažeme… více o Nepečený grepový koláč
Do hrnce dáme maso a halali a vodu uvaříme. Potom maso vyjmeme, zahustíme smetanou a hladkou moukou. Vedle na pánvi z… více o Jednoduchá svíčková
Datle nakrájíme na malé kousky a ovesné vločky nasekáme na jemno. Z bílků ušleháme tuhý sníh a pak do něj přidáme… více o Datlové sušenky
Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú… více o Zapekané guľky Toscana
Společně s anglickou slaninou opěčeme na teflonové pánvi na nudličky nakrájená okořeněná prsíčka. Přidáme žampióny,… více o Krůtí mňamka s nivou – rychlovka