3.6
Brokolici rozebranou na růžičky i s posekanými košťály dáme krátce vařit v páře (stačí pár minut). Mezitím nakrájíme… více o Brokolicový salát s nivou
Uvaříte těstoviny, propláchnete studenou vodou a necháte okapat. V salátové míse je promíchejte se 2 lžícemi oleje.… více o Těstovinový salát se šunkou
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou – okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo… více o Těstovinový salát s tuňákem
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Ve velkém hrnci osmahnout hovězí, papriku, cibuli a česnek. Přidat zbývající ingredience. Přivést do varu. Snížit… více o TEXMEX Chilli
Uvařené sójové kostky naložit přes noc do marinády. Na oleji zpěnit cibuli, na to vložit kostky a zelí - dusit půl… více o Sójový guláš Pikant
Ušleháme vejce s cukrem, postupně zašleháváme olej. Do mouky přidáme prášek do pečiva a vmícháme do ušlehané hmoty.… více o Džusové řezy
Uvaříme těstoviny, šunku i žampiony nakrájíme na jemno, krátce podusíme na kapce olivového oleje. Pak přidáme uvařené… více o Těstoviny se šlehačkou
Z mouky, tuku, 1/2 lžičky soli a asi 5 lžic studené vody připravíme hladké těsto. Necháme je asi hodinu odpočinout.… více o Žampionový koláč
Fayole namočíme předem na 3-5 hodin do vody, aby nabobtnaly. Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou,… více o Gulášová polévka s bílými fazolemi
Pivo s vodou nalijeme do mísy, spolu s vejci, moukou, Podravkou a práškem do pečiva vymícháme hladké řidší těsto, které… více o Pivní palačinky
Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpeníme cibulku přidáme maso okořeníme sladkou… více o Irský gulášek
Z mouky, 30 g cukru, soli, 1 žloutku a 80 g studeného másla uhněťte hladké těsto a dejte na 30 minut do chladu. Bílou… více o Karamelový koláč
Plech vylijeme olejem a vysypeme hrubou moukou. V míse utřeme heru s mouč. cukrem a pak přidáme další přísady a… více o Kakaová buchta s polevou
V hrnci na másle osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev. Zalijeme vodou a přidáme nakrájené brambory (stačí jedna větší)… více o Zeleninová polévka s drobením
Všechny ingredience přidáme do vodky a necháme 3 dny louhovat. Slijeme do lahve a užíváme jednou denně, nejlépe večer … více o Zázvorový likér