1.88
Rajčata, vejce a cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme tuňáka (stačí levnější drcený) a kukuřici. Na… více o Rajčatový salát s tuňákem
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno… více o Cizrnový salát s tuňákem
Celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, přidáme rajčata nakrájená na kostky, vejce také na kostičky a česnek… více o Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Poctivé polévce s domácími nudlemi se máloco vyrovná. Domácí nudle mají pevnější strukturu,… Celý článek
Staročeská polévka v podobě kaldounu klokotala na kamnech vždy, když se připravovala drůbeží… Celý článek
Trošku mouky dáme do misky, přidáme droždí, cukr a 4 lžíce jogurtu. Mícháme, dokud droždí úplně nerozmícháme. Necháme… více o Pikantní bábovka se salámem
Vepřové maso podusíme s kořením {sůl, pepř, kmín, paprika}, přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Zelí taky chvilku… více o Slané šátečky
Párky nakrájíme,smícháme s rajčaty.Cibuli pokrájíme na kolečka a rozhodíme k ostatním ingrediencím.Ochutíme kořením… více o Kotlík
Králíka prošpikujeme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený… více o Králík po cikánsku
Krupicový cukr, vanilkový cukr, vejce a olej ušleháme a přidáme všechno ostatní. Vlejeme do vymazaného a strouhankou… více o Americká buchta
Každý plátek masa jemně naklepeme,osolíme,potřeme utřeným česnekem,naplníme plátkem šunky a sýra, přehneme a okraje k… více o Drůbeží kapsička
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách… více o Rychlá kuřecí játra na cibulce
Korpus: vejce, vanilkový a moučkový cukr ušleháme do pěny. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, máslo a vše… více o Jahodový dort s myškami
KVÁSEK: Do mísy nalijeme teplé mléko, přidáme lžíci cukru a rozdrobíme půl kostky droždí (mléko nesmí být horké, jinak… více o Mazaneček
Maso naklepeme, okořeníme, postupně naklademe zbytek surovin. Položíme na vymazaný pečící papír, který zabalíme do… více o Starostův měšec
Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku… více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a povaříme v osolené vodě asi osm minut. Slijeme je a necháme… více o Španělská omeleta s ančovičkami