Zapečené těstoviny podle Martiny Nejdříve si očistíme kuřecí maso a nakrájíme ho na menší kostičky, osolíme a okořeníme dle vlastní chuti. Maso… více o Zapečené těstoviny podle Martiny
Houbové těstoviny Těstoviny uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje podle návodu. Mezitím si oloupeme a na plátky nebo půlplátky nakrájíme… více o Houbové těstoviny
Dýňové těstoviny Jemně nasekaný česnek, pokrájené feferonky a zelenou petrželku (je možné nahradit bazalkou) dáme za studena do pánve,… více o Dýňové těstoviny
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat… Kopr je bylinka, kterou buď milujete, nebo nenávidíte, nic mezi tím. Patříte-li do první… Celý článek
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala… Grilovaná vepřová žebra patří mezi skutečné lahůdky. Jejich chuti se máloco vyrovná. A i když… Celý článek
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí… Letní drinky jsou osvěžující, nicméně ne každý chce nebo si může dopřát ten alkoholický.… Celý článek
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou… Tajná ingredience, kterou hojně používaly už naše babičky a maminky, je stále v kurzu.… Celý článek
Ořechové trojúhelníky s krémem Žloutky, máslo a cukr vyšleháme. Přidáme smetanu, mouku s kypřícím práškem, kakao a mleté ořechy. Nakonec vmícháme z… více o Ořechové trojúhelníky s krémem
Povidlové kapsičky Listové těsto rozválíme na pomoučněném válu (stole). Rádýlkem (nožem) nařežeme na obdélníky velké cca 15 x 5 cm. Na… více o Povidlové kapsičky
Rohlíky Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat),… více o Rohlíky
Buchta Himálaj 1těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny ,postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience. 2 těsto: opět… více o Buchta Himálaj
Langoše jako ze stánku (bez vajec) Kvasnice rozdrobte do trochy vlažného mléka s cukrem a nechte je vyběhnout. Přidejte je k mouce, zbytku mléka, dosypte… více o Langoše jako ze stánku (bez vajec)
Jablíčková buchta Těsto: z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinot. Náplň: nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Zelňačka podle mé chuti Na drobno nakrájíme cibulku, nastrouháme mrkev, stroužek česneku rozdrtíme a vše na másle restujeme dozlatova. Přidáme… více o Zelňačka podle mé chuti
Koláče rychlovky Zdroždí,trochu cukru a mléka si připravíme kvásek.Mouku prosejeme,přidáme špetku soli,rozehřáté vychlazené máslo,2… více o Koláče rychlovky
Truffle Změklé máslo vyšleháme do pěny s cukrem. Přidáme ORION na vaření,kakao a rum. Směs vychladíme a tvarujeme kuličky… více o Truffle
Koláč z kysané smetany * předehřát troubu na 180°C * vymazat plech Omegou a vysypat lehce hladkou moukou Drobenka: * ingredience smícháme… více o Koláč z kysané smetany
Bylinková bageta Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
Andělská očka V míse spolu smícháme mouku, citrusovou kůru a cukr. Přidáme žloutek, změklé máslo a vypracujeme jemné těsto. Hotové… více o Andělská očka