Krkovička pečená s játry a cibulí Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé… více o Krkovička pečená s játry a cibulí
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1–1,5 cm. Drůbeží játra očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a… více o Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
Těstoviny se špenátem Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Špenát… více o Těstoviny se špenátem
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých… Meteorologové předpovídají, že se vrací vlna veder. A v takovém počasí možná oceníte k jídlu… Celý článek
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte… Cuketa je úžasná a všestranná zelenina, kterou je navíc velmi snadné si vypěstovat na vlastní… Celý článek
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril… Grilovací sezóna je konečně tady. Abyste si ji užili naplno, hodí se mít pár praktických… Celý článek
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové… Pokud už vám docházejí nápady, jak zužitkovat cukety, máme pro vás tip. Udělejte z nich… Celý článek
Švýcarské špagety Špagety uvaříme dle návodu na obalu, scedíme. Šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Do uvařených špaget… více o Švýcarské špagety
Lehká nádivka (například do kuřete) Uvědomila jsem si, že dělám nádivku podle babičky a mámy, a že ji když pro mě je klasická, pro většinu je vlastně asi… více o Lehká nádivka (například do kuřete)
Tvarožník Všechny suroviny smícháme a rozetřeme do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Poklademe kousky libovolného ovoce … více o Tvarožník
Košíčky s karamelem Vypracujeme těsto a necháme asi půl hodiny v chladu. Pečeme ve vymazaných formičkách. Uzavřenou plechovku… více o Košíčky s karamelem
Hermelínová mozaika Hermelín rozkrojíme na dvě kolečka, opatrně vydlabeme. Tavený sýr, česnek, pažitku, majonézu a vybranou část hermelínu… více o Hermelínová mozaika
Ořechová náplň do cukroví Tuk rozehřejeme, vsypeme cukr a ořechy, vše dobře promícháme a přidáme rum. Pokud je náplň hodně řídká,dáme ztuhnout… více o Ořechová náplň do cukroví
Sekaná s brokolicí Okrájíme vršek brokolice, zbytek oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Povaříme do měkka v osolené vodě. Mezitím do… více o Sekaná s brokolicí
Zeleninová polévka mňam Vemte si kmín a zeleninu a na máslu osmažte. Přidejte vařicí vodu. A vařte dokud zelenina nezměkne. více o Zeleninová polévka mňam
Sarnale Zelí vyklopíme do hrnce, na něj nakrájíme oloupaná jablka. Do misky dáme mleté maso, přisypeme rýži, sůl a koření… více o Sarnale
Pohořelický perník Vypracujeme těsto. Pečeme na 190°C a je to hodně rychlé. Pokud nezdobíme, potřeme vodou nebo za horka rozšlehaným… více o Pohořelický perník
Pro začátečníky – salát se sýrem… 1. Omyjeme špenát, utrháme stonky. Přidáme nakrájená cherry rajčátka. Zalijeme zálivkou: olivový olej, sůl, pepř,… více o Pro začátečníky – salát se sýrem Cottage
Máslové řezy Ušleháme máslo s cukrem, zašleháme žloutky a zapracujeme mouku s práškem do pečiva. Upečeme na vymazaném a vysypaném… více o Máslové řezy