1
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Špenát… více o Těstoviny se špenátem
Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Mezitím si nakrájíme šunku na kostičky a stroužky česneku na slabé plátečky. Na… více o Smetanové těstoviny se špenátem
Žampiony nakrájejte na plátky, orestujte je na trošce olivového oleje, přidejte špenát a lehce poduste. Až je vše měkké… více o Těstoviny se špenátem a žampiony
Ricciarelli jsou jedním z těch vánočních pokladů, které si zamilujete hned při prvním… Celý článek
I když k Vánocům patří především cukroví, žádná pořádná oslava se neobejde bez dortu. Udělejte… Celý článek
Máte rádi vaječný likér? Udělejte si domácí a nalaďte se na atmosféru Vánoc. Jeho příprava… Celý článek
Ještě nemáte ani jeden druh vánočního cukroví? Nevadí. Jděte na to letos chytře. Připravte si… Celý článek
Uvaříme těstoviny al dente. Mezitím na pánvi zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, prudce opečeme na kostičky… více o Těstoviny à la smetanito
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme kousky masa (pokud máme), na hrubém struhadle nastrouhanou zeleninu, papriku a… více o Mňam kuskus rychlovka
Na oleji orestujeme cibulku nasekanou na jemno. Na cibulku přidáme vepřovou konzervu (nakrájíme na kostičky, ať se… více o Špagety z konzervy
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek na větší kostičky. Nakrájenou zeleninu rozmixujeme,… více o Mexická omáčka
Oloupeme a nakrájíme dvě větší cibule a dvě pikantní klobásy a obojí orestujeme. Po chvíli osolíme a přisypeme pálivou… více o Smetanová zelňačka
Lišky řádně očistíme od hlíny a jehličí, šalotky nasekáme na kostičky, šlehačku ušleháme, petrželku nasekáme. V… více o Oříškové jelení řízky na liškách
Čočku namočíme alespoň na 2 hodiny do studené vody. Vodu slijeme a čočku propláchneme. V hrnci zalijeme vodou a… více o Čočka nakyselo
Kroky: 1. Scedíme celer nebo nastrouháme najemno čerstvý (1/2 čerstvého celeru). 2. Umeleme šunkový salám s cibulí… více o Výborná celerová pomazánka
1. Všechnu zeleninu očistíme a nastrouháme, prosolíme a pokmínujeme stejně, jako když nakládáme zelí. 2. Vymačkáme… více o Mléčně kvašená zelenina
Na suché pánvi opečeme arašídy a sušenou chilli papričku do hněda, uvolní se krásná vůně. Potom oheň vypneme a na… více o Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Uvaříme 2 pudinky a vylijeme je na předem vymazaný a vysypaný plech. Necháme schladnout, nejlépe až do studena.… více o Margotková buchta
Bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. V jiné míse šleháme žloutky s druhou polovinou cukru a vanilkovým cukrem,… více o Mramorový korpus